Saraçhane'de bu gece konuşmalar Muharrem İnce ile başladı. Halkın büyük coşku ile karşıladığı İnce'den Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'e destek; Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert eleştiriler geldi. Muharrem İnce, 'Erdoğan'ın derdi memleket değil koltuğu' dedi. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için de 'Kılıçdaroğlu ve ben kaybetmiş Cumhurbaşkanı adayıyız. Yapmamız gereken CHP'nin yeni Cumhurbaşkanı adayı İmamoğlu'nun koluna girip kaldırmaktır. Ben buna söz veriyorum.' dedi.
Adamsın
Ne koltuk sevdasıymış bırak git bizi uğraştırma söz sana yeni koltuk alacam hem de aynısından hatta eskisini de alabilirsin
Muharrem İnce zeka küpüdür. Söyledikleri bilimseldir ve çıkar. Bazı safoz ar da çıkar der ki CHP yi sattı. Muharrem İnce gibi bir adam daha olsa CHP nin sırtı yere gelmezdi. Adam kendisine ihanet ettiği partiyi desteklemeye gelmiş siz ne anlatıyorsunuz?