Sapyoseksüel Olduğunu Açıklayan Hülya Avşar Dalgacı Yorumlardan Bir Miktar Nasibini Aldı

Hülya Avşar, özel hayatıyla ilgili gazetecilerin yönelttiği soruları yanıtladı. Sonrasında ise oldukça gündem oldu...

Masumiyet dizisiyle ekranlara dönen Hülya Avşar aslında uzun zamandır ortalıkta görünmüyordu.

Zaman zaman ilginç açıklamalar ve çıkışlar yapar biliyorsunuz. Bir benzerini de bugün yaptı.

Bir arkadaşını hastanede ziyaret eden Avşar, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Ya ihtiyaç hissediyorsun diye abuk sabuk bir hayat yaşayacaksın, ya da karşına düzgün biri çıkana kadar bekleyeceksin. Bir de ben çok alıştım, özgürlük çok güzel bir şey" diyen Avşar, şöyle devam etti:

"Para, seks... Bence özgürlük dünyanın en büyük mutluluğu. Bundan sonra kalk evlen... Onları unutun. Kafama göre birisi çıkarsa flört edebiliriz, hayatı yaşayabiliyoruz. Kızımı büyüttüm, herkesin kendine göre bir hayatı var.

Güçlü kadın olmak güzel bir şey de erkek de güçlü olmalı. Ben sapyoseksüelim zaten. Kesinlikle zeka. Zeka benim için büyük bir güç. Bunların hepsini bir araya getirecek biri varsa bana haber verin. Var tabii öyle karşıma çıkmış olanlar. Kaya'nın zekası mesela, müthiştir."

Bu arada yeri gelmişken sapyoseksüelin ne olduğunu da açıklayalım:

Sapyoseksüel kelimesi, zeki kişilere ilgi duyanları tanımlar. Dış güzellikten ya da fiziksel görüntüden ziyade, entelektüellik ve akıl, zeka gibi kriterlerinden etkilenen insanları ifade eder. Özetlemek gerekirse 'beyin' aşkıdır.

Açıklamamızı yaptıktan sonra konumuza dönelim... Hülya Avşar'ın bu açıklamaları tabii ki gündem oldu ve sosyal medyada konuşuldu.

İşte o tepkiler: ⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

Popüler İçerikler

Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
13.03.2021

Ferrari'yi "Feraye" anlayan Kaya kadar zekî olsak yeterdi be..

13.03.2021

Yeni bi kelime öğrenmişimdir ve ilk fırsatta cümle içinde kullanıyorumdur.

Pasif Kullanıcı
13.03.2021

Panatjali'nin bir lafı vardır; ''Ne olduğunu bilmek istiyorsan ne olmadığına bak'' diye :D Her zeki olanın, kendini geliştirmiş, entelektüel ve bilgi birikimi olacak diye bir şey yok. Karadenizli müteahhitler de zeki. Analitik zeka artı; bilgi birikimi, bu bilgiyi kendini geliştirmeye ve zihnini sürekli olarak geliştirmeye adanmış kişilere duyulan hoşlantı, sevgi, aşk ve çekime sapyoseksüellik denir. Yani aslında onun içindeki bilgi okyanusunu ele geçirme arzusudur bu. Yani seksi ve diğerlerini her zaman bulabileceğini ancak bu bilgi sentezine denk gelmenin nadir bir şans olduğunu bilir ve bu açıdan değerlendirirsin. Bu açıdan bir İlber veya Celal Hoca ile Kaya Çilingiroğlu veya Ağaoğlu aynı değil. İlber Hoca gibi biri için sapyoseksüel oldum diyebilirsin, Atatürk için diyebilirsin, 4000 tane kitabın özeti vardır o beynin içinde, ama diğerleri için toksik erkek seviyorum diyebilirsin sadece.

TÜM YORUMLARI OKU (14)