Sapık Sinan Açıklamasından Eşinin Pis Olduğunu Söyleyen Adama Müge Anlı ve Esra Erol'da Yaşanan Olaylar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen kayıp Döndü Boztepe olayında korku dolu anlar yaşandı. 78 yaşındaki kadını arayan Müge Anlı'nın baş şüpheli olarak tanımladığı Mehmet Tunç, kanala bıçakla girmeye çalıştı. Anlı'nın bıçağı eline alarak hesap sormasıyla stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Detaylar:

Müge Anlı'da 78 Yaşındaki Kadın Komşusunu Kaçırdığı İddia Edilen Adam Kanala Bıçakla Girmeye Çalıştı

Esra Erol'a katılan Mustafa Dağlıoğlu, eski eşinin çocuklarını kaçırdığını, anneleri Pınar ve sevgilisiyle yaşayan çocuklarının hayatından endişe ettiğini söyledi. Mustafa Dağlıoğlu'nun canlı yayındaki zina iddiası ise şaşkınlık yarattı.

Detaylar:

'Eşim Çocukların Önünde Sevgilisiyle Zina Yapıyor' Diyen Adam Canlı Yayında Anlattıklarıyla Şoke Etti!

Eski eşinin çocuklarını kaçırdığını ve sevgilisiyle kaldıklarını belirten Mustafa Dağlıoğlu, canlı yayındaki iddialarıyla şaşkınlık yaratmıştı. Ardından yayına bağlanan çocukların annesi Pınar, Mustafa'nın iddialarını kabul etmedi fakat Pınar'ın sevgilisi yayına bağlanınca gerçek ortaya çıktı.

Detaylar:

Eşi 'Zina Yapıyor' Demişti: Çocukları Kaçırdığı Söylenen Kadının Yalanı Esra Erol'da Ortaya Çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybının şüphelisi olarak yer alan Sinan Sardoğan, geçtiğimiz Ocak ayında 13 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bu gelişmenin ardından Sinan'ın cezaevinde intihar ettiğine dair iddialar ortaya atılmıştı. Haftalar sonra ise Müge Anlı, Sinan'la ilgili açıklama yaptı.

Detaylar:

Müge Anlı Cezaevinde İntihar Ettiği Söylenen Sinan Sardoğan Hakkında Açıklama Yaptı!

Uzun bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert'te İstanbul'a gelen 28 yaşındaki Yusuf Ferhat Avcı aranıyordu. Programda aramalar sürerken Yusuf Ferhat Avcı'dan kötü haber geldi.

Detaylar:

Müge Anlı'da 3 Aydır Kayıp Olarak Aranan Yusuf Ferhat Avcı'dan Kötü Haber Geldi!

Müge Anlı'da 22 Kasım'da ortadan kaybolan Elnare Kızmaz olayı milyonların yüreğini dağlamıştı. Müge Anlı, yaşadığı köyde en az 35 kişinin cinsel istismarına ve tecavüzüne uğrayan Elnare'nin kaybını araştıran ekipler kafatası ve kaval kemiklerine ulaşmıştı. Anlı, son bölümde başına gelenlerle kanımızı donduran Elnare Kızmaz'la ilgili ortaya çıkan yeni detayları açıkladı.

Detaylar:

Müge Anlı, 35 Kişinin Cinsel İstismarına Uğradığı İddia Edilen Elnare Kızmaz'la İlgili DNA Sonucunu Açıkladı

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'ye dün katılan Mehmet Karamazı, 10 yıllık eşi Elif'in çocuklarından birini alarak, aynı zamanda yakın arkadaşı olan komşusuyla kaçtığını söyledi! Programa annesiyle katılan Karamazı, çocuğunun bulunmasını istiyor.

Detaylar:

Didem Arslan'da Şok Olay: 3 Evlilikten 5 Çocuğu Olan Elif Depremden Sonra Sığındıkları Evden Komşusuna Kaçtı!

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da şaşkınlık yaratacak bir ilişki ekranlara geliyor. Eşinin yemek yapmadığını, çöp topladığını, temizlik yapmadığı için evini böceklerin bastığını iddia eden Bayram Tekten'in anlattıkları izleyenleri şoke etti.

Detaylar:

Esra Erol'da Eşinin Pis Olduğunu Söyleyen Adam Anlattıklarıyla Şaşkınlık Yarattı

2020 yılında ormanlık alanda vurulmuş halde bulunan 2 çocuk babası Burhan Karakuş cinayetiyle ilgili yeni detaylar yavaş yavaş Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkmaya başladı. Burhan'ın yasak aşkı Feride canlı yayına gelerek şaşırtan gerçekleri anlattı. Bugün ise canlı yayında Feride'nin kız kardeşi Gamze'den skandal bir itiraf geldi.

Detaylar:

Müge Anlı Canlı Yayınında Skandal İtiraf! Eniştesi Hakkındaki Şoke Eden Gerçeği Anlattı

24 Şubat günü ortadan kaybolan evli ve iki çocuk babası Recep Arı'nın ailesi, Müge Anlı'ya başvurmuştu. Eşiyle tartıştıktan sonra av tüfeğini de alarak evden giden Arı'yı arayan Müge Anlı, kahreden haberi paylaştı. Bursa'da ortadan kaybolan adamın cansız bedeni bulunurken yakın arkadaşı Kadir, canlı yayında gözaltına alındı.

Detaylar:

Canlı Yayında Gözaltı: Müge Anlı'da Kayıp Olarak Aranan Recep Arı'nın Cinayete Kurban Gittiği Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Öldürülen Üniversite Öğrencisi Ata Emre Akman’ın Ailesi İsyan Etti: “Ben Kendimi Oğlumu Koruyamadım”
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!