Sapık Komşu Kapıya Dayandı! 12 Yaşındaki Çocuğun Korku Dolu Anları Kamerada

12 yaşındaki çocuğun annesi evde yoktu, komşusu R. Y. kapıya dayandı; kapı açılmayınca pencere korkuluklarından çocuğu taciz etti. Dehşet anları çocuk tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Cinsel saldırıda bulunan sapık 4 gündür bulunamadı. Kayıplara karışan saldırganı polis her yerde arıyor...

DHA'da yer alan habere göre, Sultangazi Esentepe Mahallesi'den geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen olayda, 6 yıllık komşusu olduğu öğrenilen bir kişi, 12 yaşındaki çocuğun annesinin evde olmadığı sırada taciz etti.

Kapıdan giremeyince pencerenin demir parmaklıklarını zorladı

Eve girmeye çalışan Ramazan Y.'yi küçük çocuk cep telefonuyla kaydetti. Kapıdan giremeyince pencereye yaklaşan Ramazan Y. tacizini burada da sürdürdü, penceredeki demir korkulukları zorlamaya başladı. Hem teşhircilik yapmaya, hem de bir eliyle küçük çocuğu yakalamaya çalışan sapık, çocuğu 'eski komşuyuz' bahanesiyle kandırmaya çalıştı. Bir yandan çocuğu ikna etmeye çalışan şahıs, bir yandan da küçük çocuğa cinsel organını gösterdi.

Anne eve gelince kayıplara karıştı

Olay, H.E’nin cep telefonundaki görüntüleri annesine izletmesiyle ortaya çıktı. Eve gelen anne H.E.’nin kaydettiği görüntüler karşısında şok oldu. Evden dışarı çıkan anne sapık komşu R. Y.’nin halen oturdukları sokakta olduğunu gördü ve yanına gitti. Anneyi gören sapık komşu olay yerinden hızla uzaklaştı.

Aile polis giderek şikayetçi oldu. Polisin R.Y.'nin yakalanması için çalışması sürüyor.

Sosyal medyadan da bu iğrenç olaya tepkiler geldi...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
13.06.2018

Hayvanlar üzerinde yapılan deneyler için bunları kullansınlar ya.Ne kadar taciz,tecavüzcü varsa bağışlasın devlet , hem diğer insanlar için hem de hayvanlar için çok iyi olur.Hapishanelerde bunları beslemek zorunda da kalınmaz,her koşulda kazanç demek bu.Bu fikir kesinlikle hayata geçirilmeli.

PEKİ BU OROSPU ÇOCUĞUNUN BOK SURATI NEDEN GİZLİ GÖSTERİNDE MİLELT BİLSİN GÖRSÜN

13.06.2018

Orada biraz haklılık payı var çünkü dengesiz insanımız çok. Yarın birini buna benzetir yok yere herşeyi yapabilirler. Ordunun f16 pilotunu pkk'lıya benzetip linç etmeye çalışmışlıkları var mesela...

13.06.2018

Sitede 35 tane sapık var editör. Kalp alkış ve gülenleri bulup hemen yasal işlem yapılmalı.

TÜM YORUMLARI OKU (109)