Santarelli mi İlkin Aydın mı? Tuğba Şenoğlu'ndan Çok Konuşulacak "Asıl Azmaz Bal Kokmaz" Tweet'i!

Paris 2024 Olimpiyatları'nda ilk olarak 12+1'lik kadroya dahil olan ve kafileyle birlikte Paris'e gidip saçını kızıla boyatan, Olimpiyat köyünde Olimpik bir sporcu olmanın tadını çıkartan Tuğba Şenoğlu İvegin sürpriz bir kararla kadronun dışında kalmıştı. Bu sezon Türk Hava Yolları forması giyecek olan Tuğba Şenoğlu'ndan beklenmedik bir tweet geldi!

Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki geniş smaçör rotasyonuna ilk etapta dahil olan Tuğba Şenoğlu İvegin, 12+1'lik kadroya kalmasından sonra büyük bir sevinç yaşamıştı.

3 şampiyonlukla sona eren 2023 yazında sakatlığından dolayı milli takıma hasret kalan Tuğba Şenoğlu, kafileyle birlikte Paris'teki Olimpiyat köyüne gitmiş ve hatta totem için saçlarını kızıla boyatmıştı!

'Filenin Sultanları'nın İtalyan koçu Daniele Santarelli ve ekibi tarafından son anda 12+1'lik kadronun dışında kalması ise herkeste büyük bir şaşkınlık yaşatmıştı.

Smaçör İlkin Aydın'ın sakatlığının düzelmesiyle birlikte Paris'ten İstanbul'a dönen Tuğba Şenoğlu, büyük bir hayal kırıklığı yaşamış ve uzunca bir süre sessizliğini korumuştu.

Bu sezon Kuzeyboru'dan Türk Hava Yolları'na transfer olan Tuğba Şenoğlu, kulüp sezonu öncesinde sürpriz bir paylaşımda bulundu.

Milli voleybolcu, paylaşımında "Bir insanın geçmişinde ne varsa, bu özellikler geleceğini de etkiler" anlamına gelen "Asıl azmaz bal kokmaz" atasözüne yer verdi.

Tuğba Şenoğlu'nun gönderme yaptığı kişinin kendisini kadrodan kesen Santarelli mi yoksa İlkin Aydın'a mı olduğu pek anlaşılamadı.

İşte o paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İşte bu paylaşım hakkında yapılan yorumlardan bazıları:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir

Sonunda Beklenen Oldu: Galatasaray Daikin'de Yeni Sezonda Kaptan Bihter Dumanoğlu Değil İlkin Aydın!
Beşiktaş'ın Yeni Transferi Saliha Şahin: "Bu Yaz Milli Takımda Olmamayı Sizin Kadar Ben de Beklemiyordum"
Finalde İsrail'i Farklı Mağlup Ettiler: Golbol Kadın Milli Takımı Üst Üste 3'üncü Kez Şampiyon Oldu!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
06.09.2024

Tuğba Senoğlu , baştan sona kadar haklı. . İlkin Aydın adlı kadını biliyoruz ... Çok sevdiğim Filenin sultanlarını bile karıştırdı ... Muhteşem VARGAS için söyledikleri unutmadık. Haydi bir söylemde benden gelsin ilkin denen kadına ... " Tak sepeti koluna , herkes kendi yoluna. " .....

06.09.2024

Anlamadığım kim bulunmaz Hint kumaşı ki kendini bu kadar önemsiyor. Bu kadar kin insanı çabuk bitirir. Kendini Messi gibi sanma, herkes dışarda kalabilir, hazmetmeyi öğreneceksin. Orası kimsenin çifliği değil.

07.09.2024

Hayır,orası birilerinin çiftliği. Ilkinin kadroya alınışı da çiftliğin üyelerinden bir takımda olması.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ