Sansasyonel Yorumlarıyla Gündem Olan Seren Serengil'in Oyunculuk ve Gazino Yılları

Her yaptığı, her söylediği ayrı bir olay olan Seren Serengil şu sıralar yılan hikayesine dönen ameliyat macerası ile gündemi meşgul ediyor. Ancak bugünler ünlü sunucunun gündemi tek meşgul ettiği zamanlar değil. Geçmişte de açıklamaları ile bir hayli olay yaratmış Seren Serengil!

Kendisi farklı röportajlarda farklı doğum tarihleri söylese de aslında 6 Nisan 1971 tarihinde dünyaya gelmiş.

Ünlü oyuncu Öztürk Serengil ve varlıklı bir ailenin kızı olan Nevin Teoman'ın çocuğu olarak dünyaya gelen Seren Serengil, resmen ağzında altın kaşıkla doğmuş.

Lüks içinde büyüyen Seren, henüz 5 yaşındayken annesi ve babası ayrılmış. Babasının başka bir kadınla evlenmesi Seren Serengil'de büyük travmalar yaratmış.

Babasının kendisini başka bir kadın için terk ettiğini düşünen Seren, hislerini asilikle dışa vurmuş.

Seren Serengil'in kamera ile ilk tanışması 1977 yılında babası Öztürk Serengil ile birlikte rol aldığı Sarhoş filmi ile olmuş

Öztürk Serengil'in kızı olarak sürekli cemiyet dergilerinde yer alması ise Seren Serengil'e sahnelerin kapısını aralamış.

Bir gün Fahrettin Aslan Seren Serengil'i bir davette görmüş ve ertesi gün Nevin Teoman'ı arayarak, "Bu kız adeta parıldıyor, sahnede olmalı. İznin olursa onu assolist yapmak isterim" demiş.

Kızının okumasını isteyen Nevin Teoman ise teklifi geri çevirmiş. O sıralarda Seren, okulu tatil olduğu için Türkiye'de annesi ile birlikteymiş.

Bu konuşmaya şans eseri şahit olan Seren Serengil bu teklifi son derece cazip bulmuş ve annesine yalvarmaya başlamış, ancak ne dese kabul ettirememiş.

Babası ile konuşan Seren onu arkasına alarak annesini ikna etmiş ve İsviçre'deki okulunu yarım bırakarak Türkiye'ye dönmüş.

Fahrettin Aslan, Seren Serengil'i Maksim Gazinosu'nda sahneye çıkarmak üzerine yanına almış. Ancak ilk provada Seren'in bu işi kotaramayacağını anlayarak vazgeçmiş.

Buna hırslanan Seren Serengil, 1,5 yıl boyunca eğitimler almış ve kendini geliştirmiş. Ardından da İbrahim Tatlıses ile Ankara'da Başkent gazinosunda ilk kez sahneye çıkmış.

Ancak yaşı küçük olduğu için polis tarafından sahneden indirilen Seren Serengil, İbrahim Tatlıses'in de yardımıyla 3 gün içerisinde yaşını büyüterek sahnelere dönmüş ve senelerce İmparator'la sahne almış.

O yılları 'Harika' olarak tanımlayan Serengil, gazino kültürünün yavaş yavaş bitmesi ile birlikte televizyona geçmiş.

Birçok dizide ve sinema filminde rol alan Serengil, son olarak sunuculukta karar kılmış.

Yaklaşık 7 yıldır magazin yorumcusu olarak izlediğimiz Seren Serengil'in ünlü olma hikayesi çocukken yer aldığı filmden başlayarak bugünlere gelmiş. Umuyoruz ki uzun yıllar keyif aldığı işlerde yer amaya devam eder.

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
Antalya'daki Teleferik Faciasında Mahsur Kalan Bir Vatandaşın Çektiği Görüntüler Ortaya Çıktı
Seçimi Kaybeden AK Partili Eski Belediye Başkanından Olay Paylaşım: "Çekilin, Aç Türkler Dönüyor"