Şanlıurfa İl Göç İdaresinin Camlarını Taşlayan 15 Suriyeli Gözaltına Alındı

Urfa'da randevusuz işlem yapmak isteyenlerin İl Göç İdaresi Müdürlüğüne taşla saldırması sonucu 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Saldırıyla ilgili 15 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, randevusuz işlem yapmak isteyen aralarında kadınların da bulunduğu Suriye uyruklu bir grup, görevlilerle tartıştı. Güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarılan grup üyeleri, daha sonra dışarıdaki akrabalarıyla birlikte taşla müdürlüğe saldırdı.

aşlı saldırıda 2 güvenlik görevlisi yaralandı, camlar kırıldı. Güvenlik görevlileriyle yaşanan arbede sonrası olay yerine giden polis ekipleri, olaya müdahale etti. Olaya karışan, aralarında kadınların da bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
12.04.2022

Din kardeşleriniz gerçek yüzlerini göstermeye başlıyorlar.

12.04.2022

normal gidiceklerini anladılar ama yinede gidecekler

12.04.2022

kimse suriyeleri istemiyor ülke de ama onları şımartmayı da ihmal etmiyor devlet dairesini bunlar taşlıycak cesareti nereden buluyorlar bu suriyeliler korkaktır bunlar o cesareti bulmus kı boyle bır şey yapabılıyorlar ne yazık kı onları şımartan da başta devletımız daha sonra onlardan para kazanan işverenler ve ev sahipleri

13.04.2022

Böyle tipler köpeksiz köyde değneksiz gezer, baktılar polis molis kimse karışamıyor arkalarında kapı gibi hükümet var sıra beklemek gibi toplumsal kurallara bile uymalarına gerek yok her şey serbest istedikleri bir şey olmazsa başlarlar yıkıp dökmeye. Çünkü bu zamana kadar kafalarına sopa yiye yiye ceza almaktan korktukları için uymuşlar kurallara toplumsal düzen gibi bir kaygıları olmamış. Hükümete yaranmak için devletin tüm imkanları da önlerine serilince kendilerini üstün görmeye başladılar bu seferde durum bu.

TÜM YORUMLARI OKU (11)