Şanlıurfa'da Kuduz Köpekleri İhbar Eden Muhtar Tehdit Edildiğini Söyleyerek Gelen Mesajları İfşa Etti

Kuduz paniği yaşanan Şanlıurfa'da sular durulmuyor. Kuduz köpekleri ihbar eden bir muhtar, kendisine bölgede yaşayan insanlar tarafından gönderilen tehdit mesajlarını ifşa etti.

Kaynak: Seçil Selen Balık

Şanlıurfa'da geçtiğimiz gün Mustafa Şahin isimli vatandaş, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğramıştı.

Mustafa Şahin hastanede tedavi altına alınırken, saldırıyı gerçekleştiren köpeğin öldüğü bildirildi. Köpekten numune alan yetkililer, köpeğin kuduz olduğunu tespit etti.

Köpekleri tedirginlik yarattığı Eyyübiye ilçesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ağzından köpükler gelen köpekleri ihbar eden muhtar, çeşitli tehditler aldığını iddia etti.

Muhtarın ihbar ettiği köpekler yapılan incelemede kuduz olduğu ortaya çıkarken, muhtar kendisine gelen tehdit mesajlarını ifşa etti.

Ayrıca bir grubun muhtarlık kapısına "Katil" yazdığı görüldü.

Kaynak: Seçil Selen Balık

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
Atatürk Türkiye Armasında Kurt Figürü Olmasını Neden İstemedi?
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
YORUMLAR
10.06.2024

Bunlar kuduz itten daha tehlikeli olmaya başladı

10.06.2024

kuduz itttt. tehlike. asil tehlike sizlersiniz. o it tertemiz dogdu. insan sayesinde kuduz olduu. isini yapmayan sadece ceplerini dolduranlar sayesinde. bana gore asil tehlike de sen ve senin gibi zihniyetlerde

10.06.2024

insan hayatından köpeği üstün tutan mahluklar kafayı yemiş yalnızlıktan özgüvensizlikten asosyallikten normal birşey değil bu. bakınız zora gelince nasıl da suç makinesi oluyorlar nefret dolular baksana bide hayvan sevgisi diye kendilerini kandırıyorlar sizin derdiniz insan olamamak insanlarla mutlu olamamak anca köpek zeka seviyesinde biraz mutlu olursunuz çünkü sizi reddetmez hiçbir şekilde o yüzden savunuyorsunuz bu kadar yoksa hergün et yiyen tavuk yiyen kim acaba :D

10.06.2024

Geri zekalılar yorumlarda toplanmış. Kuduz hayvan tehlikelidir, tedavisi yoktur ve bir an önce ortadan kaldırılmalıdır. Aksi halde çevredekilere ve insanlara da bulaştırır ve seri ölümler yaşanır.

10.06.2024

Sensin asıl salak yaşın kaç ki senin kuduz on güne anca belirlenir cahil seni on gün olmadı ve laboratuvar sonucu da hemen çıkmaz

TÜM YORUMLARI OKU (86)