Şanlıurfa’da Çobanın Çıplak Fotoğraf Kabusu: “Sokağa Çıkamıyorum”

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde çobanlık yapan 2 çocuk babası Ali S., hayvanları otlattığı sırada 5 kişinin saldırısına uğradı. Aldığı darbeler sonrasında yoğun bakımda tedavi altına alınan çoban, internetten yayılan çıplak fotoğrafları yüzünden de kabus gibi günler geçiyor.

İddiaya göre, çobanlık yapan 2 çocuk babası Ali S., hayvanlarını otlattığı sırada kimliği belirlenemeyen 5 kişinin saldırısına uğradı.

Dövülen ve uzun namlulu tüfekle başına vurulması sonucu beyin kanaması geçiren Ali S.'nin bu sırada kıyafetleri çıkarılarak çıplak görüntüleri çekildi.

Saldırganların arazide terk ettiği ve bölgede hayvan otlatan diğer çobanlar tarafından bulunarak hastaneye kaldırılan Ali S., yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Bu sırada olaya ilişkin yürütülen soruşturmada çoban Ali S.'nin husumetlisi oldukları belirlenen akraba ve kardeşler Mehmet, Şeyhmus, Muhammed, Ali ve Aslan K. gözaltına alındı. Ancak bu kişiler sorgulamalarında suçlamaları kabul etmedi ve sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Beyin kanaması geçiren Ali S. ise 2 ay yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

Yaşadığı olay yüzünden kimseyle görüşmediğini ve evden dışarı adım atmadığının belirten Ali S., son günlerde darbedildikten sonra çekilen çıplak görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine şikayette bulundu.

Jandarmanın görüntülerini yayımlayan ve kendisine saldıran kişileri bulmasını isteyen Ali S., 'Evden çıkamıyor ve kimsenin yüzüne bakamıyorum. Görüntülerin internet ortamından kaldırılmasını ve bana bunu yaşatan kişilerin yakalanarak cezalandırılmasını istiyorum' dedi.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Konya’da Dehşete Düşüren Olay: 1 Keçi ve 2 Koyun Kaybeden Çobana Tecavüz Etmişler

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
YORUMLAR
15.02.2024

Adam sokağa çıkamıyorum diyor.. siz hâlâ fotoğrafı paylaşıyosunuz amk.

15.02.2024

Bu haberi yayınlarken lütfen kişi hak ve hürriyetlerini de dikkate alın. Bu mağdur insanı teşhir ederek suça ortaklık ve teşhir etme suçlarını işlemiş olmuyor mu haber veya paylaşım yapan siteler. Bu şahıstan izin alınmadan insanlık dışı bir barbarlığa uğrayan şahsın kişi dokunulmazlığı yok sayılıyor . Suçu sabit olan katilin ,sapığın,dolandırıcının,madde satıcısının bile yüzü flulaştırılırken ,arabaların markaları bile kapatılırken dizilerde hassasiyet göstermeyenlere sadece yuh artık diyorum😡

15.02.2024

fotolarını tekrar tekrar paylaştığına gore, adamın husumetlisi onedionun kendisi sanırım

15.02.2024

urfa ile ölüm arasında tercih yapma zorunluluğum olsa net ölümü seçerdim

15.02.2024

Ne alaka??

TÜM YORUMLARI OKU (13)