Şanlıurfa'da Balkondan Düşen Çocuğu Vatandaşlar Havada Yakaladı

Şanlıurfa'da yaşanan olayda, vatandaşlar balkondan düşen 5 yaşındaki Suriyeli Muhammed Mahmud'u havada yakalayarak yaralanmasının önüne geçti.

Baba Halit Mahmud, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 yıl önce ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye geldiklerini ve Viranşehir'de çok mutlu olduklarını söyledi.

'Markete girip çıktıktan sonra evimin altında insanların toplandığını ve çocuğumun balkonda asılı durduğunu gördüm. Çocuğumu nasıl kurtarırım diye telaş ettim. Sesler yükselmeye başlayınca düştüğünü sandım ve çok korktum. Gelince vatandaşların çocuğumu kucaklarında tuttuklarını gördüm ve çok mutlu oldum. Komşulardan ve tüm vatandaşlardan Allah razı olsun. Çok şükür çocuğumun hayatını kurtardılar.'

Suriyeli ailenin komşularından Şehmus Balca da çocuğun aşağıya sarktığını görünce hemen balkonun altına koştuklarını ve beklemeye başladıklarını belirtti.

Çocuk kendini bırakınca, vatandaşlarla birlikte havada yakaladıklarını dile getiren Balca, 'Çok şükür hafif yaralandı ve hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.' dedi.

Kaynak: DHA

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
15.04.2019

Offf kıyamam ya çok şükür yarabbim 😢😢🙏🙏. Helal olsun oradakilere 👏🤗. İzlerken tansiyonum fırladı resmen.

Pasif Kullanıcı
16.04.2019

Hepsinden Allah razı olsun. Lakin kafama çoğu zaman şu takılıyor.Bir can orada tehlikede (diğer videolar içinde geçerli),bir hengame var.O videoyu çeken kişinin aklına video çekmek nasıl geliyor.Zira düşünüyorum,o sorunlu ortamda yardıma koşmak yerine,arkalarda durup video çekebilmek bana çok uzak geliyor.Yardıma koşmak yerine,video çekmek...

16.04.2019

500 kişi var orada neyin yardımına koşacak, açılın ben tutacam mı diyecek ?

16.04.2019

alt balkona çarpmasaydı iyiydi.

TÜM YORUMLARI OKU (5)