Şanlıurfa'da 1,5 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismar İddiası

Şanlıurfa'da cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen 1,5 yaşındaki kız çocuğu, tandır evinde baygın halde bulundu. Küçük kız yoğun bakımda tedavi altına alınırken jandarma bir kişiyi gözaltına aldı.

Akçakale'de 1,5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen zanlı gözaltına alındı.

Evlerinin yakınlarında oynayan kız çocuğundan haber alamayan yakınları çevrede yaptıkları aramada, kız çocuğunu ekmek pişirmek için kullanılan tandır evinde baygın halde buldu.

Yoğun bakıma alındı

Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan küçük kız, yoğun bakımda tedavi altına alındı. İhbar üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından olayla bağlantısı olduğu ve küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla H.Ö'yü (16) gözaltına aldı.

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
YORUMLAR
13.04.2022

ALLAHIN BELALARI!

13.04.2022

Evlerinin yakınında oynayan 1.5 yaşındaki kız çocuğu... Ya biz çocuğu evin içinde yan odada tek bırakamıyoruz. Şaka falan mı bu?

13.04.2022

Unutmayın ki bunlar bir şekilde duyabildiğimiz hadiseler. Anadolu'nun dört bir yanında olan sapkınlıkları görünce halen nasıl elalemin ülkelerine sallayıp onların ahlakına laf sayarlar aklım almıyor!

13.04.2022

Kurgusal toplum düzeni ile yüzleşmeyi reddetmemeleri. Din, milliyetçilik ve aile üzerine yüklenen değerlerin toplum tarafında hiçbir karşılığı yok ama iktidar da dahil olmak üzere bu kavramlardan ekmek yiyen çok olduğu için masaya yatıramıyoruz. He masada kalır ayrı konu.

TÜM YORUMLARI OKU (33)