Sanki Buruk Bir Aşk Hikayesi: Google Street View Aracı, Endonezya'da Bir Çiftin Yok Oluş Hikayesini Kaydetti

Google'ın Street View aracı tüm dünyadan görüntüler kaydetmeye devam ediyor. Dünyanın herhangi bir yerini görmek isteyenler de Street View'ın kaydettiği görüntülere bakarak merak ettiği mekanı tüm gerçekliğiyle görüyor. Endonezya'da küçük bir kasabada yıllar içinde kaydettiği görüntüler ise yürek burkan cinstendi.

Google Street View aracının Endonezya'da bir kasabada kaydettiği görüntüler:

Google'un Street View aracının kaydettiği görüntüler 2015 yılında yaşlı bir çiftin evlerinin önünde oturmasıyla başlıyor.

Yıllar içinde önce adamın hayatını kaybetmesiyle kadının yalnız görüntüleri fotoğraflarda yer alıyor. Son yıllarda kadının vefatından sonra evin kapısının kapalı olması ve ardından 2025'te evin yıkılması görenleri epey duygulandırıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

“Burası Türkiye, Normal Böyle Şeyler!” Kucağında Bebeğiyle Dolaşan Adama Ayı Saldırdı!
"Kanımı Sattım Yılmaz, Kan Sattım": ABD'de Yaşayan Türk Genci, Para Karşılığında Kanını Sattı!
Avrupa'ya Dönen Gurbetçi Avrupa'daki Enflasyonun Daha Kötü Olduğunu İddia Etti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı
Fenerbahçe-Galatasaray Maç Skoru Ne Olur? Yapay Zeka Yanıtladı
Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
YORUMLAR
21.08.2025

fakirlikle biten hayat 😢

21.08.2025

zengin de aynı bu şekilde hiç var olmamış gibi yok olup gidecek peki geriye ne kaldı ölünce çok Zengin olmanın bir yararı yok

21.08.2025

Yaaaaa üzdü 😔

22.08.2025

Öldük, ölümden bir şeyler umarak. Bir büyük boşlukta bozuldu büyü. Nasıl hatırlamazsın o türküyü, Gök parçası, dal demeti, kuş tüyü, Alıştığımız bir şeydi yaşamak. ( Cahit Sıtkı Tarancı)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ