Saniyesi 400.000 Dolar Değerindeki 2016'nın En İyi 15 Super Bowl Reklamı

Son birkaç ay içerisinde dev şirketler tarafından yayınlanan dünyanın en pahalı reklamları, 30 saniyesi 5 milyon dolar. 7 Şubat gecesi San Francisco'da gerçekleşecek organizasyonu tüm dünyadan da 115 milyon insanın izlemesi bekleniyor. Super Bowl ayrıca reklamlarının değerli olmasının yanında tüm dünyadan en çok insanın izlediği bir spor müsabakası. Super Bowl 2016 sırasında gösterilecek onlarca reklam arasından sizler için en iyi 15 tanesini seçtik.

T-Mobile

SNICKERS

Audi

Hyundai

Doritos

#Pokemon20: Pokémon Super Bowl Commercial

AXE

Colgate

LG

Kia

NFL

Mobile Strike

Amazon

Apartments.com

Honda

Bonus 1: GoPro

Bonus 2: Victoria's Secret

Bonus 3: THY

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
05.02.2016

NFL - Super Bowl: ABD'de her yıl düzenlenen Amerikan futbolu ligi National Football League'in şampiyonluk maçıdır. Reklamcıların her yıl, markaları için hazırladıkları en ilgi çekici işleri Super Bowl’da sergilemeleri uzun yıllardır bir Amerikan geleneği. Maç araları bu sayede tam bir reklam festivaline dönüşürken, izleyicilerle bir nevi yazılı olmayan anlaşma yapan reklamcılar, onları zap yapmamaları karşılığında birbirinden komik ve eğlenceli filmlerle ödüllendiriyorlar. Ancak hemen her yıl en çok izlenen televizyon programı olmayı başaran Super Bowl’da yer alabilmenin tahmin edersiniz ki oldukça yüksek bir bedeli var. Üstelik izleyicilerin yarıya yakınının maçtan çok reklamları ve devre arasındaki özel konseri seyretmek için televizyonun başına geçtiği biliniyor.

05.02.2016

bize ne bundan tamam 2010 dan beri youtube gösteriyor gözümüze sokuyor reklamları zorla evet reklamları da güzel ama bize ne

05.02.2016

doritosun reklamı çok iyiymiş :D

05.02.2016

hiç anlamış değilim Super Bowl nedir ne işe yarar insanlar neden bu kadar önem gösterir.

TÜM YORUMLARI OKU (9)