Sandra Bullock'un 30 Milyon Dolarlık Evini Gören Kullanıcılar Hüsrana Uğradı!

Bir TikTok hesabında yayınlanan Amerikalı oyuncu Sandra Bullock'un 30 Milyon Dolar değerinde olan evi gündem oldu. Birçok ünlünün evine hayran kalırken Bullock'un evi genel olarak beğenilmedi. Kullanıcılar ikiye bölündü.

Şarkılarını arka arkaya dinlediğimiz, hayranlıkla televizyon kanallarında sinemalarda oyunculuklarını izlediğimiz isimlerin evlerinin tarzları hep merak etmişizdir. Dünyaca ünlü ve Türkiye'de bilinen isimlerin yaşam alanlar hep dikkat çeker.

O isimlerden biri de Amerikalı oyuncu Sandra Bullock. Bir TikTok hesabında Bullock'un 30 Milyon Dolar değerindeki evi yayınlandı.

Bullock'un ev turunu buradan izleyebilirsiniz:

Genel olarak ünlülerin evini hayranlıkla izleriz fakat bu sefer Sandra Bullock'un evi beğenilmedi ve kullanıcılar bu evi eleştirdi.

Siz bu ev hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce kötü mü?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Türkiye'de Eş Değiştirme Gemilerinin Olduğunu Söyleyen Esra Ezmeci'nin İtirafı Olay Oldu!
TikTok'ta Herkese Göbek Attıran Şarkıcı INJI'nin Estetiksiz Hali Olay Oldu!

Popüler İçerikler

Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
30.11.2023

Evet abi ya ev hiç güzel değil yaaa. Konum Güngören.

30.11.2023

bu evde yalnız yaşamıyordur tabi ki; aşçısı, hizmetçisi, temizlikçisi vs.vs. vardır illaki. Bana batan şu oluyor, ben özel alan konusunda çok muhafazakar düşünüyorum ve kimsenin dokunamadığı bir özel alanım olması gerekiyor. Ancak bu kadar büyük bir evde haliyle kalabalık olması gerektiğinden; ben kendimi ortada kalmış, özel alanım sıfıra inmiş gibi hissederdim... Düşünsenize herkes her yere girebiliyor veya girmesi gerekiyor işlerin yürüyebilmesi için. Onun dışında şahane ev, beğenmeyen ayaklarına tavşanlı terliklerini giyip, kıçına pijamasını çekip gece yatak yaptığı, gündüz çekyatı kapatıp kanepeye çevirdiği 1+0 evinde ağlayarak günlüğüne yazabilir.

30.11.2023

Ev hiç güzel değil, alışveriş merkezi gibi, insanda aitlik hissi oluşturamaz. Tabi biz bunu küçük hayatlarımızdAN yorumluyoruz

TÜM YORUMLARI OKU (13)