Sandık Başında Renkli Anlar: Oy Kullanmaya Köpeği ile Gitti

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işlemleri tüm hızıyla devam ederken,  sandık başından renki görüntüler gelmeye başladı. Edirne'de yaşayan Nebahat Bilgin, köpeği 'Bambi' ile oyunu kullandı.

Nebahat Bilgin, oy kullanacağı Kurtuluş İlkokuluna 7 yaşındaki dişi şivava cinsi köpeğiyle geldi.

Oy kullanarak kabinine girerken köpeğini sandık görevlilerine teslim eden 74 yaşındaki Bilgin, evden çıktığında köpeğini yanından ayırmadığını söyledi.

Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Bilgin, "Köpeğim 7 yaşında, birlikte oyumuzu kullanmaya geldik. Her seçimde böyle geliyoruz" dedi.

Öte yandan Nebahat Bilgin, tek değilmiş. Oy verme işleminde saatlerin ilerlemesiyle yeni görüntüler geldi. Bazı yurttaşların oy kullanmaya giderken köpeklerini de yanlarında götürdükleri görüldü.

Sandık başlarından gelen renkli görüntülere kedilerde katıldı.

Seçmenlere Candan Erçetin Sürprizi: Sandık Kurulu Üyesi Oldu
DEM Parti İstanbul Adayı Meral Danış Beştaş İstanbul'da Oy Kullanamayacak
Kuzenlerin Muhtarlık Seçimi Tartışması Can Aldı: Ölü ve Yaralılar Var
Seçim Yayın Yasağı Ne Zaman Kalkacak? Oy Sayımı Saat Kaçta Başlayacak?
Sandıklar Kuruldu, Oy Verme İşlemi Başladı: Türkiye Yerel Yöneyicilerini Seçiyor

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
31.03.2024

Köpekli oylar chpye, eminim ama kanıtlayamam.

31.03.2024

Umarım o canlarla oy kullanmaya gidenler, tüm canlar için aynı hassasiyeti gösteriyordur. Yukarıda mevcut yorumdaki gibi sadece kendi evindekinin rahatını düşünenlerin canı cehenneme. Asıl sokaktaki başıboş insanlara bir çözüm getirildiğini görmek umuduyla…

31.03.2024

Yalan ya, evinde bir can besleyen dışarıdaki zavallı hayvancıklara o şekilde yaklaşır mı, onların da iyiliğini, güzel şekilde bakılmalarını ister, o zihniyete şunu anlatamayız "doğan canlının ne suçu var" , bu sitede de böyle 3-4 tip mevcut, masrafa ne gerek var uyutulsun falan diyorlar, , her zaman dediğim gibi bizler de onların sokakta sersefil aç perişan yaşamalarını istemiyoruz, nedeni de kötü insanlardan onları korumak için.

benim de köpeğim var sokaktaki başıboş köpeklerden dolayı köpeğimi rahatça gezdiremiyorum umarım bu seçimde artık buna bir çözüm gelir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ