Sandık Başında 3 Kişi Öldü, 1 Kişi de Hastaneye Kaldırıldı

Seçimin açıklanmasına saatler kala sandık başında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de hastaneye kaldırıldı.  

Rize'nin Pazar ilçesinde çay alım yerinde kurulan sandık başında kalp krizi geçiren, 64 yaşındaki AK Partili sandık görevlisi Şeref Kurt, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde ise oy kullanırken kalp krizi geçiren kadın yaşamını yitirirken, Giresun'un Espiye ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki İbrahim Yıldız da sandık başında kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

Artvin'de girdiği oy kabininde fenalaşıp, kalp krizi geçirdiği belirlenen 54 yaşındaki Ergin Asıliskenderoğlu, hastaneye kaldırıldı.

AK Partili Müşahitler TİP Üyesini Darbetti

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
14.05.2023

Bu işi bu kadar hayat memat meselesi haline getirmesek ve hayatın olağan akışı içerisinde bir rutin olarak görsek keşke... Ölüme de bir sebep lazım gerçi... Allah vatanına vazifesini yerine getirmek üzere vefat edenlere rahmet eylesin. lütfen bu habere particilik yapmayalım az kaldı zaten kırmayalım bir kalbi...😊

14.05.2023

kardeş lan lun konuşma. hadsizlesme ben de muhalifim ama insanlıktan çıkmaya gerek yok. hadsiz konuşmalarını git başka yerde yap. ha yıllarca akkoyun dediklerin ha sen ne farkınız var. fark yaratan nezakettir tevazudur. anlarsan sevinirim...

14.05.2023

Allah mekanılarını cennet eylesin üzüldüm 😔

14.05.2023

Ak Parti'ye oy vermişler ise üzülmedim şahsen

14.05.2023

mnk koministi seni burdada particilik yap senin mnk🤬

TÜM YORUMLARI OKU (17)