Sana Söz Dizisinin Yayından Kalkmaması İçin Star Tv Elinden Geleni Yapıyor…

Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi Sana Söz, seyirciler tarafından oldukça merak ediliyordu. Fakat ilk bölümü yayınlandıktan sonraki reyting sonuçları beklenilenin çok altında kaldı. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi beğenildi. Ancak izleyici ilgisinin düşük olması Star TV adına ciddi bir sorun. İşte Sana Söz dizisinin son durumu...

Sana Söz dizisi Star Tv ekranlarında meraklıları ile buluştu. Konusu bakımından çok konuşulan ve merak edilen dizi istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı.

Sana Söz Dizisi İstenilen Reytinge Ulaşamıyor...

Star Tv’nin çok beklenilen yapımı Sana Söz dizisi yayınlanan ilk bölümünün ardından beklenilen çıkışı yakalayamadı. Dizinin tutması için Star TV, en önemli yayın saatlerinde tekrar bölümleri yayınlıyor. Sana Söz için ekranda bulduğu her fırsatı değerlendiren ve diziyi farklı saatlerde yayınlayarak ilginin artmasına çaba harcayan kanal yönetimi elinden geleni yapıyor. Son 1 yılda 10 dizisine final yaptıran Star TV için Sana Söz bu sezonun en iddialı projelerinden birisi konumundaydı.Bu nedenle de ikinci bölüm Sana Söz için büyük bir sınav niteliği taşıyacak. 9 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan yeni bölümün reyting sonuçları dizinin kaderini belirleyecek.

Sana Söz Dizisinin Konusu Nedir?

Q3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Sana Söz dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. Senaryosunun çıkış noktası Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olan dizide başrolü Nehir Erdoğan tarafından canlandırılacak. 

Nehir Erdoğan’ın canlandıracağı Elif karakteri, Müge Anlı ile benzer özellikler taşıyacak. Televizyon programcısı olan Elif, cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır. Sunucu halk tarafından sevilmektedir. İşini başarılı bir şekilde yapmak için hayatı boyunca çok sayıda fedakarlıkta bulunmuştur. Elif, mutlu bir aile hayatı olduğuna inanmaktadır. Lakin, bir gün programda işlediği vakanın kocası Erdem ile olduğunu öğrenmesi hayatının dağılmasına neden olur. 

Erdem başarılı bir avukattır. Elif’ten sır saklamaktan kaçınmaz. Bu noktada devreye Emniyet Amiri Ömer girer. Erken Petekkaya’nın canlandıracağı Ömer, adalete güvenmenizi sağlayacak bir emniyet mensubudur. Ömer ve Elif arasında güvenle inşa edilen ilişkileri zamanla aşka dönüşecektir.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış