Sana Bir Aydınlanma Görünüyor! Falcıların Cebinizdeki Parayı Hakkıyla Almak İçin Başvurdukları Hile Dolu Yollar

Pek çok kanıt, birçok falcının, sizi alışılmadık güçlere sahip olduklarına inandırmak için planlar yapan sahtekarlar olduğunu söylüyor. Falcınızın üzerinizde uyguladığı şu hilelere dikkat edin.

Sizi konuşturmaya devam ettirmek

Ne kadar uzun süre konuşursan, falcına o kadar fazla bilgi verebilirsin. Bunu seni okumak için kullanabilirler.

İltifat

İnsanlar kendisinden bahsedilmesine bayılır. Ve tüm bu psişik işler tamamen kişiye özeldir. Sadece o kişiden ve yaşantısından bahsedilir. Bu sohbetler bir de iltifat içerirse tadından yenmez!  Bir konuda iyi olduğumuz söylendiğinde genellikle ayrıntılandırma ihtiyacı hissederiz. Bu durum da falcınıza daha isabetli tahminler yapma olanağı sunar.

Yanlış iddialarda bulunmak

İltifatın işe yaramadığı noktalarda falcılar, yanlış olduğunu tahmin ettiği şeyi size sunar. Bunu yalanlamanız, yalanlama biçiminiz ve vücut diliniz kendinizle ilgili bir çok bilgiyi ele verir.

Kişisel bilgi istemek

Bazı merkezlerde faldan önce bazı bilgiler istenebilir. İsim, doğum tarihi ve yeri gibi. Bu bilgiler aslında bir kişilik bazı oluşturmak için yeterli olabilir. Örneğin, doğum tarihinden burç bilgisi doğum yerinden ise büyüdüğü çevre etkileri analiz edilebilir.

Herkes için geçerli şeyler söylemek

Pek çok kişi geçmişinde bir hayal kırıklığı yaşamış, istediğini elde edememiş, olumsuz bir ikili ilişki geçirmiştir. Bunları falcınızın ağzından duymak pek de olağanüstü sayılmaz. :)

Bir şey söyleyip beklemek

Tüm falcıların belli bir konu hakkında yorum yapıp sonra bir süre beklediği anlar olur. Bu sessizlik anında ise gözlerini size diker. iyi bir vücut dili okuyucusu olan falcılar sizin tepkilerinize göre sonraki cümlesini şekillendirir.

Ünlü insanlarla bağdaştırmak

'Ablacım sende Adile Naşit enerjisini var.' ya da 'Aşk-ı Memnu'daki Beşir gibisin' benzeri cümleler söylerler. Bu benzetmeleri duyduğumuzda farkında olmadan başımızla onaylar, hoşumuza gittiyse gülümser beğenmediysek kaşlarımızı çatar ya da şüphe ile kaldırırız. Bu tepkiler falcının hangi yöne gitmesi gerektiği ile ilgili ipuçları verir.

Online platformlarda araştırma yapmak

Eğer randevulu çalışan bir yere gittiyseniz emin olun stalklanıyorsunuz. Kayıt sırasında aldıkları bilgilerle bir tıkla sosyal medyanıza ulaşabilirler.

Olumlular arasına olumsuzluklar serpiştirmek

İnsanlar olumlu şeyler duydukları ortamlara daha fazla bağlılık duyarlar. Falcılar da bunu iyi bildikleri için size genellikle güzel şeylerden bahseder. Ancak inandırıcılığı yitirmemek için aralara önemsiz olumsuzluklar serpiştirirler. 'Yakında sevdiğin bir eşyanı kaybedebilirsin.' ya da 'İş yaşamında biraz stresli bir hafta yaşayacaksın.' gibi.

Popüler bilgiler vermek

Bunu örnekle açıklamak daha iyi olacaktır. Türkiye'de Mehmet, Mustafa,Muhammet gibi erkek isimleri çok  yaygın kullanılıyor ve mutlaka bu isimlerde tanıdığımız birileri var. Falcılar da çevrende isminde M ve T harfleri olan birinden yardım alacaksın/zarar göreceksin gibi kalıpları oldukça sık kullanırlar.

Yaygın hastalıklar

Kadınlarda baş ağrısı, cilt tahrişleri gibi hastalıklar yaygınken erkeklerde karaciğer yağlanması, damar tıkanıklığı gibi rahatsızlıklar daha sık görülmektedir. Falcılarda bu yaygın kanıları sizin özelinize indirir.

Bunları biliyor olsak da fal baktırmak asla vazgeçmiyoruz değil mi? Sizin de pisi pisine kandığınız falcı cümleleri varsa yorumlarda paylaşın!

Bu içerikler ilginizi çekebilir,

Koltukta Kim Oturuyordu Acaba? Falcı Deneyimlerini Anlatan Takipçilerimizden Kâh Korkutan Kâh Güldüren 15 Hikaye
Fala İnanmayıp Falsız da Kalamayanlardan 17 Eğlenceli Paylaşım
Her Fal Cafede Mutlaka Bulunan 13 Falcı Tipi

Popüler İçerikler

Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
YORUMLAR
13.08.2020

Kuzenimle birlikte bir yere her yıl sadece bir kez gideriz çünkü olumlu şeyler duyup moralimizi düzeltmeye ihtiyacimiz var. E güzel bir Türk Kahvesi de içiyoruz tam oluyor :D Ciddiye alacak olsam ohooo :D

Pasif Kullanıcı
13.08.2020

Bana gel. Benim gibi kimse kahve yapamaz hem. Sana olumlu çok şeyde sölerim bana ver parayı 😁

Adres: Konak, 897. Sk. No: 21, 35000 Konak/İzmir - Whatsapp: 0 505 329 00 89 - İzmir'de en iyi falcı - Fal - Kahve Falı - Tarot - Su Falı - Yıldızname - Kurşun Döktürme - Falcı - İzmir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ