Samuray Kılıcıyla Başak Cengiz'i Öldüren Can Göktuğ Boz'un Babası: 'Hakimin Karşısında Gülüyor'

Ataşehir'de Başak Cengiz'i kılıçla öldüren Can Göktuğ Boz'un babası, 'Hakimin karşısında gülüyor. Hakim, diyor ki; 'Sen mi öldürdün?', 'Evet hatırlıyorum, ben öldürdüm. Ama niye öldürdüm bilmiyorum' diyor' ifadelerini kullandı. 

İstanbul Ataşehir'de 28 yaşındaki Başak Cengiz''i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un babası A. Boz, oğlunu anlattı.

'Ama niye öldürdüm bilmiyorum' diyor'

Beyaz TV'ye konuşan baba Boz, genç kızın ailesi için kahrolduğunu belirterek, 'Hakimin karşısında gülüyor. Hakim, diyor ki; 'Sen mi öldürdün?', 'Evet hatırlıyorum, ben öldürdüm. Ama niye öldürdüm bilmiyorum' diyor. Karşı tarafa kahroluyorum. Gencecik kızcağız öldü. Cinnet geçiriyor ilk gördüğü kişiyi öldürüyor. Bunun açıklaması yok. Akşamdan beri karşı tarafa ağlıyorum. Bu normal bir kadın cinayeti de değil' diye konuştu.

'Oğlumu savunacak değilim'

Açıklamalarına devam eden Boz, 'Bir sürü hastane dolaştık. Son üç senedir gayet sakin. Bugüne kadar kimseyle ağız dalaşı yapmayan bir çocuktu. Üç senedir yalnız yaşıyordu. Her gün ofise alıyordum, her akşam uğruyordum, yemek yerdik. Ben oğlumu savunacak değilim. Kelepçe takıp da elimde gezdiremem ki. Bıçakları, kılıçları çok severdi. İnternetten alıyordu, 'alma' diyordum' dedi.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
12.11.2021

oğlunun akıl hastası olduğunu biliyorsun, bıçak,kesici alet bulundurduğunu biliyorsun madem be serefsiz niye almıyorsun elinden? niye yatırmıyorsun bi hastaneye? bu cinayette en çok senin payın var. bi de utanmadan normal kadın cinayeti değil diyor, kadın cinayeti normal mi haysiyetsiz. bu pisliğe de ceza vermeliler. bu ve bunun gibi sorumsuzlar yüzünden sokakta gezemez olduk

12.11.2021

15 yaşında çocuk değil, koca adam. Nasıl alabilir ki? Kaldı ki bazı insanların cidden böyle garip zevkleri olabiliyor. Eski iş yerimden bir arkadaşım da çakı bıçak koleksiyonu yapardı ama karınca incitmez bi adam. Şimdi bu elemanın babası kılıçlarına el koysaydı kızı öldürmeyecek miydi?

12.11.2021

Gerçekten hastane hastane gezdirdi mi acaba o da şüpheli araştırılmalı ve sağlığı ile ilgili ihmal varsa babaya da ceza verilmeli. Ayrıca ‘normal kadın cinayeti de değil’ dediği için de yargılanmalı.

12.11.2021

Yok assınlar adamı. 18 yaşını geçmiş ayrı bir evde yaşayan ve psikolojik sorunları olan oğlunu tedavi ettirmeyi başaramadıysa asılmayı haketmiştir neticede.

12.11.2021

Atacağınız başlığı kovalayayım... Sanki babası hakimin karşısında gülüyormuş sandım.

12.11.2021

Düzeltmişler kanka... iyi ki yazmışım bak size düzgün başlık geldi;)

TÜM YORUMLARI OKU (61)