Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Fenerbahçe Maçı Öncesinde Galatasaraylı Olduğunu Açıkladı!

Samsunspor'un Başkanı Yüksek Yıldırım'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Yıldırım, üç büyüklerden Galatasaray'ı desteklediğini ifade etti.

Fenerbahçe maç öncesinde, dikkat çeken sözler.

Sezona iyi başlayan ve şu anda 22 puanla lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde, ikinci basamakta bulunan Samsunspor'da Başkan Yıldırım, Galatasaray'ı tuttuğunu duyurdu.

"Yalan mı söyleyeceğim"

Karadeniz ekibinin yöneticisi, Radyo GOL'deki programda şu ifadeleri kullandı: 

'Yalan mı söyleyeceğim? Evet, Galatasaray sempatizanlığım var ama benim birinci takımım Samsunspor. Bunu da her yerde göğsümü gererek söylüyorum. 'Üç büyüklerden Galatasaray'ı tutuyorum' dedim. Bunda yanlış ne var? Bu konuda eleştiriyi de Fenerbahçeliler yapıyor. Fenerbahçeli olsaydım ne diyeceklerdi? Fenerbahçe'ye maç mı satacaktım? Her takıma karşı aynı şekilde oynuyoruz.

Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşma, 20 Ekim Pazar günü saat 19'da oynanacak ve beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Gençlerbirliği'ne Haciz Şoku: Kulüpteki Her Şeye El Konuldu
Skandal Olay: TFF'nin EURO 2024'teki Misafir Krizini Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!
TFF'de Vurgun: Mehmet Büyükekşi Döneminde Milyonlarca Lira Açık Verilmiş

Popüler İçerikler

İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
YORUMLAR
16.10.2024

Ya arkadaş yapma söylenecek söz degil bunlar sen sorumlulukları olan bir konumdasın bizide zan altında bırakıyorsun bak Rizeden örnek al yıllarca Fenerbahçe ye kadınlık Galatasaray a delikanlılık yaptı herifciogulları Fenerbahçenin Karadeniz şubesi sesi soluğu çıkıyormu ?

16.10.2024

Hele sindirella adam!a bak sen. Utanmazsaraylı olduğunu bu kadar belli etme be kardeşim. Adam çıkmış Fenere nefret kusmuş zaten. ben gaysaraylıyım dese ne demese ne. Hepsinin tohumu belli!

16.10.2024

gerçek bir Samsunsporlu yok mu başkan yapacağınız?

16.10.2024

Geçen sene tkaımı fenerbahçe'den puan aldığında neredeyse özür dileyecekti, Bu sene fener maçı öncesi ağız ishali gibi konuştukça konuşuyor. Bunu hangi anadolu takımı başkanı yapsa yakımı sahada çok alakssız bir oyun oynayıp yarım saatt 3 gol yedi. Bizim karnımız tok aga.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ