Samsung, Yeni Akıllı Yüzük Modeli Galaxy Ring için Yoğun Bir Talep Bekliyor!

Samsung'un ilk kez geçtiğimiz haftalarda düzenlenen MWC 2024’te gün yüzüne çıkardığı yeni akıllı yüzük modeli Galaxy Ring hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Şirkete yakınlığı ile bilinen kaynaklar, Güney Koreli teknoloji devinin yeni cihaz için oldukça umutlu olduğunu ve projenin finansal anlamda önemli bir başarıya imza atacağına inandığını öne sürüyor.

Öyle ki yakın zamanda yayımlanan yeni raporlar, Samsung’un yalnızca Galaxy Ring lansmanı için yarım milyon adet cihaz ürettiğini bildiriyor.

Sektör analistlerine göre, Ağustos 2024'te resmi olarak satışa çıkması beklenen yeni Galaxy Ring, sadece ilk etapta 400 bin adet gibi devasa bir satış rakamına ulaşabilir.

Yeni akıllı yüzük için tahmin edilen yoğun talep beklentisinin temelinde ise cihazın sahip olacağı güçlü özelliklerin bulunduğunu söylemek mümkün.

İddialara göre, Galaxy Ring sağlık odaklı sensörleri sayesinde kalp atış hızını, SpO2'yi, günlük atılan adımları, egzersizleri ve uyku düzenini takip edebilecek ve elde ettiği verileri kullanıcının telefonuna aktarabilecek.

5 ila 9 güne kadar pil ömrü sunması beklenen akıllı yüzük, batarya seçeneklerine göre 2,3 gram ila 2,9 gram ağırlığındaki modeller ile raflarda boy gösterecek.

Ek olarak üç farklı renk ve boyut seçeneği ile sunulacağı tahmin edilen Galaxy Ring'in 100 ila 200 dolar arasında bir başlangıç fiyatına sahip olması bekleniyor.

İlginizi çekebilir:

Telefonunu Yenilemek İsteyenlere: iPhone Samsung ve Xiaomi Akıllı Telefonlarda Bahar Fırsatları Başladı!
Samsung'un Büyüleyici Yapay Zeka Özellikleri, Try Galaxy Hizmeti ile Herkesin Kullanımına Açıldı!
Geri Sayım Başladı: Apple’dan Samsung Galaxy Ring'e Rakip Olacak Akıllı Yüzük Geliyor!
Bu Telefon Kırılmıyor: Samsung'un Katlanabilir Ekranı Askeri Dayanıklılık Sertifikası Aldı!

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?