Samsung’dan Motosikletlere Akıllı Ön Cam: Windshield

Pek çok alana uzanan yenilikleri ile bilinen Samsung, Yamaha ile birlikte motosiklet kullanıcıları için de yeni ve kullanışlı bir teknoloji geliştirdi.

Henüz konsept aşamasında olan bu teknoloji, motosikletlerin ön camını daha akıllı hale getiriyor. Bu teknolojiye göre, motosiklet kullanırken telefonunuz çaldığında veya trafiğe bakmak zorunda kaldığınızda, akıllı cam anlamına gelen ‘Smart Windshield’ isimli cihazı kullanarak pek çok kolaylıktan yararlanabileceksiniz.

Yayınladığı reklam filminde akıllı telefon desteğinin de bulunduğunu gördüğümüz bu teknoloji, Wi-Fi bağlantısı kullanarak telefonunuz üzerinden kolayca kontrol edilebiliyor. Normal araçlara göre daha zor kontrol edilen motosikletleri sürerken güvenlik açısından daha emin olmanızı sağlayan bu teknoloji, telefonunuz çaldığında veya trafiği kontrol etmek istediğinizde güvenliğinizi tehlikeye atmayacak.

Kazaları engelleyebilecek bir teknolojiye sahip Samsung’un bu yeniliği hakkındaki yorumları ilerleyen günlerde daha net görebileceğiz.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı