Samsun’da Jandarma Baskını 14 ve 17 Yaşındaki Çocukların Düğününü Ortaya Çıkardı!

Samsun’un Bafra ilçesinde skandal bir olay meydana geldi. Bir düğünü denetleyen jandarma ekipleri ‘gelinin’ reşit olmadığını ve 14 yaşında olduğunu tespit etti. Anadolu Ajansı'nın haberine göre olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Skandal olay Samsun’un Bafra ilçesinde meydana geldi. Dededağı Mahallesi’nde bir düğün jandarma ekipleri tarafından denetlendi.

Denetleme sonucunda ‘gelinin’ 14 yaşında; ‘damadın’ ise 17 yaşında olduğu tespit edildi. 14 yaşındaki çocuk İ.G. koruma altına alındı.

 Fotoğraf: Sendika.org Arşivi / csgorselarsiv.org

Kız çocuğunun annesi G.G, babası İ.G; 17 yaşındaki çocuk S.E.D ile birlikte annesi H.D. ve babası O.D. gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
RTÜK Başkanı Açıkladı: İstismar Soruşturması Kapsamındaki Olaya Yayın Yasağı Getirildi!
"Dahil Ol" : Stand Upçı Daniel Sloss Yaşanan İstismar Vakalarında Erkeklere Düşen Görevi Anlattı

Popüler İçerikler

İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Oğuzhan Uğur'dan 3. Madde 'Ayarı Veren' Hüseyin Çelik'e Sert Gönderme: "Siz Andımızı Küt Diye Kaldırmıştınız!"
Numan Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa İçin ‘3. Maddenin Değiştirilmesi’ Önerisi
YORUMLAR
14.10.2024

Ülkede halının altını kaldırdıkça tüm iğrençlikler ortaya çıkıyor..

14.10.2024

2022 de yayınlanan raporda bir yılda 13 bin kız çocuğunun evlendirildiği raporlanmıştı. Sadece bir hastanede 5 ayda 158 çocuğun gebeliği ifşalanmış, ifşa eden kişi görevden alınmış hakkında davalar açılmış başhekim fetö kumpası demişti. Akp çocuk yaşta evlilik nedeniyle hapis cezası alanların serbest bırakılmasına yönelik bir çalışma yapmıştı. Yaş farkı 15 den fazla değilse cezaevinde küçük yaşta çocuklarla evlenen istismarcılar serbest bırakılacaktı. Çocuğun istismarından dahi mağduriyet yaratıp küçüğün rızası üzerinden pedofiliyi normalleştirip bu suçu işleyenleri cezaevlerinden çıkarmaktaki amaçları suçu işleyenlerin çoğu aynı zihniyette yandaş tonlarca tarikatçı olması. 15 yıla kadar büyük biriyle evlendirilmesinin ismini de sapıklık yerine erken yaşta evlilik koymuş, milletvekilleriyle yandaş yazarlarıyla normalleştirme algısı yapmışlardı ama yasayı meclise getiremediler.

14.10.2024

Son yazdığınız cümleye örnek olarak ismi lazım olmayan yandaş bir paçavra, uzmanların "erken yaşta evlilik" sebebiyle oluşan mağduriyetin giderilmesi yönünde telkinde bulunduğunu yazmıştı. Kim bu uzmanlar bilmiyoruz tabii.

Mis gibi İslam irfanı 🤲 Kurban olduğumun dini hiç şaşırtmıyor 🤲.

14.10.2024

İslam kötü değil, müslümanlar kötü. Ya da cahil. Başka ülkelerde de bu tür şeyler sıkça oluyor, ne yazık ki insanlarımızın çocuklarını evlendirmek için korkunç saçma nedenleri oluyor, başlık parası, namus muhafazası gibi.

TÜM YORUMLARI OKU (12)