Samsun'un İlkadım ilçesinde iki tramvayın kafa kafaya çarpıştığı kazada biri ağır 26 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla, hastanelere kaldırıldı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde iki tramvayın kafa kafaya çarpıştığı kazada biri ağır 26 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla, hastanelere kaldırıldı.
Saat 09.40 sıralarında Tekkeköy istikametine ilerleyen tramvayın arıza yapması üzerine seyir halindeki diğer tramvayın bu araca arkadan çarptığını belirten Dağlı, 'Maalesef vatmanımızın durumu biraz ağır görünüyor. 26 yaralımız var, çoğunluğu hafif ve ayakta tedavi görüyor. Müşahede altına alındılar. Vatmanımız da inşallah kurtulur. Talihsiz bir kaza yaşadık. Anlık bir olay. Hemen yokuştan aşağıya doğru geldiği için arkadaki duramıyor. Teknik bir arıza olduğunu düşünüyoruz.' ifadelerini kullandı.
Çarpmanın tramvayın tam üst geçitten indiği sırada yaşandığına işaret eden Demir, 'Fark ettiği anda durma mesafesi de yakın olduğu için arkadan... Çok büyük bir çarpma değil aslında, bir dokunma söz konusu. Vatmanımızda ciddi anlamda yara gözüküyor. Aldığım bilgiye göre hayati tehlike gözükmüyor. Yolculardan büyük kısmı ayakta tedavi edildi. 26 müracaat var tetkik edilen. 10 civarında yaralı gibi gözüküyor ama sanıyorum 2 saat içinde 2-3'ü dışında taburcu edilirler. Büyük geçmiş olsun.' diye konuştu.
Bu ne biliyomusun,bu işi ehline vermemekten kaynaklı,başka bi halt değil.
Şu olay İstanbul ya da Ankara'da yaşansaydı ya da herhangi muhalif belediyede önce Erdoğan sonra trollerinin söyleyeceklerini tahmin etmek zor değildi.
Tramvay nasıl kafa kafaya çarpışıyor yahu ? Kontrolü kim sağlıyor 10 yaşında bi çocuk mu ? Ve şu metrobüs kazasında binlerce ölü ve yaralı var diyen zilli nerede ?????