Samsun'da E.M. adlı kadının sokak ortasında, 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde boşandığı İbrahim Zarap tarafından öldüresiyle dövüldüğü olaya ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
Samsun'da E.M. adlı kadının sokak ortasında, 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde boşandığı İbrahim Zarap tarafından öldüresiyle dövüldüğü olaya ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
Türkiye'yi sarsan olayın ardından şiddete maruz kalan E.M.'nin yaşadıklarına dair detaylar ortaya çıkmaya başladı.
E.M.'nin 2014 yılında henüz 17 yaşındayken lise aşkı olan İbrahim Zarap'a kaçtığı ve evlendikten sonra da hayatının kabusa döndüğü ortaya çıktı.
Evliliğinin ardından alkol ve uyuşturucu bağımlısı İbrahim Zarap'ın, sürekli şiddet uyguladığı E.M'yi 2018 Nisan ayında da ölümle tehdit ettiği, bu nedenle genç kadının şikayetçi olduğu belirtildi.
E.M. verdiği ifadesinde, yaşadıklarını ve aldığı tehditleri şöyle anlattı:
“İbrahim'le 3 yıllık evliyim. 1 tane çocuğumuz var. Eşim ile anlaşamadığım için 1 yıldır ayrı yaşıyorum ve boşanmak üzereyim. Ben iş yerindeyken beni aradı. Bana ‘çocuğu almak istiyorum' dedi. Ben de tamam dedim. Sonra bir kadın arkadaşıma sosyal medyadan mesaj atmış ve çocuğu alacağını kendisinin de yanında olmasını istemiş. Bunun üzerine kadın arkadaşım beni arayarak durumu iletti. Hemen İbrahim'i arayarak ‘Çocuğumu alamazsın. Alacaksan tek al' dedim. Telefonu kapattım. O da annemi aramış. ‘İstediğim zaman çocuğumu alırım siz kim oluyorsunuz. Şimdi oraya geliyorum mahalleyi birbirine katacağım' demiş. Sonra da telefonu kapatıp beni aradı. ‘Şimdi iş yerine geliyorum. Bak seni nasıl rezil edeceğim. Seni keseceğim, seni öldüreceğim. Çocuğu da göremezsin kaçıracağım’ deyince ben de şikayet için geldim. Bana şiddet, tehdit ve hakarette bulunmasını istemiyorum. Bana, iş yerime, çocuğuma, ikametime yaklaşmasını istemiyorum. İletişim araçları ile bana ulaşmasını istemiyorum. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim.”
Bu arada olayın görgü tanıklarından E.Y.'nin polise verdiği ifadede, “ATM'de para çekerken ismini polis merkezinde öğrendiğim İbrahim Zarap isimli şahıs elinde yaklaşık yarım metre uzunluğunda 5 santim kalınlığında siyah sopa ile ayağının altına aldığı kadına defalarca vurduğunu gördüm. Şahıs en az 30 kez sopayla kadının vücudunun çeşitli yerlerine vuruyordu. Sopayla vururken bir taraftan da yumruk ve tokat atıyordu. Bu sırada çevreden birkaç kişi geldi. Bu şahıs çevreden gelen vatandaşlara, ‘Ailevi mesele siz karışmayın. Ben bu işi burada bitireceğim. Öldüreceğim' şeklinde bağırdı. Polis gelene kadar kadına vurmaya devam etti” dediği öğrenildi.
olaya tanık olupta müdahale etmeyen herkeste en az bu yaratık kadar şerefsizdir!
uyuşturucu olmadan yapılacak iş değil zaten. pislik herif. gidip kendilerini gebertseler de kurtulsak bari