Samsun Bafra’da “Yılan” Paniği: Silahla Nöbet Tutmaya Başladı

Samsun’un Bafra ilçesindeki Şeyhulaş Mahallesi’nde yaşayanların başı, “yılana benzeyen yeraltı canavarıyla” dertte. Vatandaşlar, evlerinin altında geçen ve boyu 5 metreyi bulan yılanlar nedeniyle silahla nöbet tutmaya başladı.

Samsun’da yaşanan bir olay sosyal medyada da gündem oldu.

Bafra55 isimli internet sitesinin haberine göre; Şeyhulaş Mahallesi’nde yaşayan Tiryaki ailesi, evlerinin altında yaşayan yılanlar nedeniyle dertte.

Kaynak

Aile, durumu belediye, itfaiye, jandarma ve doğa koruma ekiplerine bildirdiklerini, ancak yılanların evin içinde olmadığını belirttikleri için hiçbir müdahale yapılmadığını iddia ediyor.

Kameralara konuşan mahalle sakinleri, yılan değil yeraltı canavarı dedikleri “yaratık” için “O geçtiğinde ağaçlar bile sallanma başlıyor.” ifadelerini kullandı.

Mahallelinin açıklamaları 👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Çoban 'Fil Gördüm' Dedi, Sosyal Medya Çalkalandı! Jandarma Arazide Fil Arıyor
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
Torunlarıyla Bir Balık Restoranında Yemek Yiyen Rahmi Koç'un O Anları X'te Gündem Oldu!
Evi Arabası Olmayan Erkek İçin "Bir Baltaya Sap Olamamış" Diyen Kadın Tepkilerin Odağında
YORUMLAR

Kevin bacon göreve

29.06.2024

kedidir kedi ve ya Kasımpaşa canavarıda olabilir.İnşallah yalan haberdir.

29.06.2024

Kevin Bacon bafraya mı taşınmış

29.06.2024

:)))))

TÜM YORUMLARI OKU (21)