Şampiyon fastPay Wildcats Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı!

VFŞL'de finalde 1907 Fenerbahçe'yi 3-1 yenmeyi başaran fastPay Wildcats ekibinin üst koridor, alt koridor ve destek oyuncuları yapılan basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şampiyon takımın verdiği cevaplara hep birlikte bakalım...

- KMF Şampiyonluğu ile ilgili düşüncelerinizi ve taraftarlarınıza mesajlarınız nelerdir?

+ StarScreen: Geçen sene şampiyonluğu finalde kaybetmek bizi çok üzmüştü. Bu split hepimiz oyunlarımızın üzerine koyduk. Finalde istediğimiz oyunu ortaya koyamasak da kazanmayı başardık. Umarım yurt dışında da başarı elde edebiliriz.

+ HolyPhoenix ve Farfetch: Geçen sene 1907 Fenerbahçe kadrosu ile şampiyon olmayı başarmıştık. Bu seferde fastPay Wildcats forması ile şampiyon olmayı başardık. StarScreen'in bize teşekkür etmesi lazım.

- Yeni Sezona yeni bir alt koridor ikilisi ile çıktınız. Yeni oyuncularınızın başarıda etkisi ne oldu?

+ StarScreen: Bizim için çok büyük bir etkisi oldu. Hem tecrübe, hem macro açıdan hem de kişilik olarak çok iyi insanlardı. İlk isimlerini duyduğumuzda gelsinler istemiştik. Onlara da buradan teşekkür ederim.

- Sizce bu yıl bu kadar çok reverse sweep görmemizin nedeni nedir?

+ Farfetch: Metada şu an iyi savaşan kazanıyor. Onun için bir kaos ortamı oluyor, onun için LEC'de Mad Lions'ın LCS'de Cloud9'nın kazandığını gördük.

+ HolyPhoenix: Macro genel olarak azaltıldı. Daha çok takım savaşı üzerine oynanıyor, iyi takımlar macro'yu denemeye çalışıyor ama çaylak takımlar daha çok takım savaşı üzerine oynadıkları için kazanma şansı yakalıyor.

- Yarı final serisinde Galatasaray'a karşı 2-0 geriye düştükten sonra mentalinizi nasıl toparladınız?

+ StarScreen: Mentalimiz gayet sağlamdı, 2-0 gerideydik ama 0-0 olarak düşünüp oynadık ve 3-2 kazanmayı başardık.

- Metanın en güçlü orman şampiyonlarından olan Hecarim'i seride alabileceğinizi planlıyor muydunuz?

+ StarScreen: Aslında alabileceğimizi düşünmüyorduk, Hecarim'i bize bırakmayıp kendilerinin alacağını düşünüyorduk ama bize bıraktılar ve hata yaptılar, hiç planladığımız gibi olmadı ama iyi oldu.

- Yarı finaller öncesi yaptığınız bir röportajda finalde rakibinizin 1907 Fenerbahçe olmasını istediğinizi belirtmiştiniz. Finalde 1907 Fenerbahçe ile mücadele etmenin size bir faydası olduğunu düşünüyor musunuz?

+ Farfetch: Biz daha çok finalde SuperMassive ve Galatasaray ile oynayacağımızı düşünüyorduk. Sonrasında 1907 Fenerbahçe finale geldi ama SuperMassive'de gelse finali rahatça yenebileceğimizi düşünüyorum. Bence en zorlu rakibimiz Galatasaray'dı, onları da yarı finalde geçmeyi başardık.

- KMF'yi şampiyon olarak tamamladınız ve MSI'da MAD Lions'a ve Türk bir oyuncu olan Armut ile karşılaşacaksınız, düşünceleriniz neler?

+ Farfetch: Grubun en güçlü takımı MAD Lions 1. torbadan geliyorlar ama yüzde elli elli olduğunu düşünüyoruz.

+ StarScreen: Türk olup olmaması çok etkilemiyor sonuçta maç içinde bizim rakibimiz olacak. Tanıdığımız birisi olduğu için, arkadaşım olduğu için sevdiğim için daha rahat oynayacağız.

+ HolyPhoenix: Oyunda kafasını mı seveceksin? Wukong Q'su atıyor ama aslında kafasını seviyor..

+Farfetch: MAD Lions'ın LEC'i kazanması iyi oldu aslında Rogue daha iyi makro oynayan bir takımdı kazanma şansımız daha düşüktü.

- MSI'da şansınızı nasıl görüyorsunuz? Ülkemizi ve diğer bölgeleri nasıl değerlendirirsiniz?

+ HolyPhoenix: İlk amacımız gruplardan çıkmak olacak. Ben kişisel olarak yıllardır uluslararası turnuvalarda yokum en son olduğumda da 2014 Worlds'de gruplardan çıkmayı başarmıştık. Bu kişisel bir hırsım benim ve takımda ilk defa şampiyon oldu, ilk defa uluslararası bir turnuvaya gidiyor ben hırsımızı iyi görüyorum gruplardan çıkma şansımız olabileceğini düşünüyorum.

- Grupta gözünüze kestirdiğiniz bir takım ya da bölge var mı?

+ StarScreen: Hepsini yenmeyi hedefliyoruz ama herhalde en kolayı Brezilya olur, bizim her sene ezeli düşmanımız.

+ Farfetch: Şu an ki metadan dolayı mesela MAD Lions'ı yenip Brezilya'ya bile yenilebiliriz. Sonuçta maçlar BO1 belli olmaz. Ben DAMWON'a karşı oynamak istiyorum umarım gruplardan çıkarız.

Temsilcimiz fastPay Wildcats'den HolyPhoenix ve Ferret'in bu özgüvenli konuşmaları bize güven veriyor. MSI'da temsilcimiz fastPay Wildcats'e başarılar dileriz.

Diğer içeriklerimize de göz gezdirebilirsiniz.

Temsilcimiz Armut'un Takımı Avrupa Şampiyonu!
VFŞL Yarı Final Mücadeleleri Öncesi fastPay Wildcats Sorularımızı Yanıtladı

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Hülya Koçyiğit'in Damadı Ender Erkoçlar'ın Sahibi Olduğu Alkoçlar Otelcilik A.Ş Hakkında İflas Kararı Çıktı