Samet Akaydın'dan Panathinaikos'a Mustafa Kemal Atatürk Resti! Kadro Dışı Bırakıldı

Yunanistan'ın Panathinaikos takımında kiralık olarak forma giyen Samet Akaydın, 19 Mayıs'ta yaptığı Atatürk paylaşımı nedeniyle kadro dışı bırakıldı. 

Kararın, Panathinaikos takımının paylaşımı kaldırılmasını istemesi, Akaydın'ın ise bu isteği yerine getirmemesi üzerine alındığı belirtildi. 

Fenerbahçe'nin devre arasında Yunanistan'ın Panathinaikos takımına kiralık olarak gönderdiği Samet Akaydın'ın durumuyla ilgili değişiklik yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, dün sosyal medya platformu Instagram üzerinden 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı nedeniyle Atatürk fotoğrafı paylaşan Akaydın'a Panathinaikos'tan paylaşımı kaldırması yönünde uyarı geldi.

30 yaşındaki milli futbolcunun paylaşımı kaldırmaması üzerine, kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Bu gelişmenin ardından durumunu Fenerbahçe Kulübü'ne bildiren Samet Akaydin, Türkiye'ye dönme kararı aldı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yasaklı Madde Testi Pozitif Çıkan Yusuf Güney'den "Bana Cin Kavmi Yolladılar" Açıklaması
Hademe Üniversite Sistemine Girerek Kendine Diploma Üretti Daha Sonra Koordinatör Oldu
Eyüp Sabri Tuncer Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tuncer, Gayrimenkul Konusunda Ezber Bozan Açıklama
YORUMLAR
20.05.2024

vatanın bayrağın kurucu liderin pazarligi olmaz aferin sana Samet

20.05.2024

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

20.05.2024

Saygım bir kez daha arttı durma o ata sporu yüzücülük olan milletin içinde boşver kop gel :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ