Salonda Spor Yaptığı Sırada Evli Bir Erkek Tarafından Çıkma Teklifi Alan Kadın O Anları İfşa Etti

Jessica Muir isimli bir kadın spor salonunda sporunu yaptığı anları kaydetmek için yerleştirdiği kamera ile kendisine çıkma teklifi eden ve evli olduğunu söyleyen bir erkeği ifşa etti.

Jessica'nın yanına gelerek hakkında bildiklerini sıralayan bir erkek ardından ise evli olduğunu söyleyerek çıkma teklifi ediyor.

Eşinin bu durumdan pek memnun olmayacağını söyleyerek teklifi reddeden Jessica, o adamın ısrarları sonrasında ise 'Lütfen erkeklere ve insanlığa olan inancımızı kaybetmemize neden olma, tamam mı? Bu yaptığın şey kadınların evlenmekten korkmasına sebep oluyor' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
12.01.2023

madem o kadar namuslusun neden götünü başını açıp spor yapıyorsun. normal bir tişört geçirmek çok mu zor. bir de götüm özellikle daha fazla belli olsun diye ona göre tayt seçmiş. çok büyük bir iş başarmışsın aferin. ikisi de birbirinden fena. erkek de bu tarz şeylerde gözü varsa evlenmeyecek.erkkelere güveni zedeleniyormuşmuş.eee sen de çıplak gezerek güven zedeliyorsun onlar sana bir şey diyor mu.

İlgi çekmeyle bilmeme neyle alakası yok. Türkiye de ki gibi değil Avrupa da böyle giyinmek gayet normal

11.01.2023

bunlar hep sekssizlikten.. iki göt görmüş hemen cıvataları gevşemiş.. evlenmeseydin amk o zaman böyle hayatı özlüyorsan

12.01.2023

kadını tebrik ediyorum. rahatça konuşup yolladı. ama burda olsa bu kesin verir abi konuştu bak 2 saattir deyip başına bela alırdı.

TÜM YORUMLARI OKU (22)