Saldırıya Uğrayan Hakem Halil Umut Meler'in Hastanedeki İlk İsteği 10 Günlük Bebeği İçin Oldu

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından yaşananlar futbola bir kara leke olarak kazındı. Halil Umut Meler'in, Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğraması, dünya basınına kadar yansıdı. Hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler'in ilk isteği ise duyanların yüreğini burktu.

Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü ve Rizespor karşı karşıya geldi. Ankaragücü Kulüp Başkanı'nın maçın hakemi Halil Umut Meler'e saldırdığı anlar ise futbolun bir kara lekesi olarak hafızalarımıza kazındı.

Hakemin bitiş düdüğünü çalmasının ardından, Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Faruk Koca, sahaya girerek Halil Umut Meler'in üstüne yürüdü ve ardından yumruk attı.

Gözüne aldığı darbenin ardından yere yığılan hakem Meler, daha sonrasında sahaya dalan 2 kişi tarafından saldırıya uğramaya devam etti.

Faruk Koca'nın ardından sahaya giren 2 kişi, Meler'e tekmeyle saldırdı.

Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Faruk Koca, yaşanan olayın ardından kalp krizi riskiyle hastaneye kaldırıldı.

24 saat müşahede altında tutulacağı söylenen Faruk Koca hastaneye kaldırılmasının ardından, sabah görülen duruşmada tutuklandı. Kendisi ile birlikte sahaya dalan diğer iki kişi hakkında da tutuklama kararı çıktı. Faruk Koca ve diğer 2 kişi, Ankara Batı Adliyesi'nden Sincan Cezaevi'ne sevk edildi.

Faruk Koca, yaptığı savunmada üzerine atılan suçlamayı kabul etmediğini ifade etti.

'Hakemin verdiği yanlış kararlar ve tahrik edici davranışlardan dolayı bu olay gelişmiştir. Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip, yüzüne tükürmekti. Bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez. Benim atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye ayakta durdu, daha sonra kendisini yere attı. Kalp rahatsızlığım bulunması sebebi ile de beni olay yerinden hemen uzaklaştırdılar. Ben bunun dışında gerçeklesen hiçbir olaydan haberdar değilim.'

Halil Umut Meler ise kaldığı hastanede bugün ziyaretçilerini kabul etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hastane ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yaptı ve 'Artık konu mahkemede. Mahkeme süreci devam ediyor. Sizler de bizler de mahkemede neler olacağını göreceğiz. Adalete inanıyoruz.' dedi.

Hastaneden yarın taburcu olması beklenen Meler'in köprücük kemiğinde kırık olduğu ifade edildi.

Sol gözünde şişlik ve köprücük kemiğinde kırık meydana gelen Halil Umut Meler'in beyninde ya da gözünde hiçbir hasar meydana gelmediği ifade edildi.

Saldırıya uğrayan Meler'in ilk isteği ise 10 günlük bebeğini görebilmek için İzmir'e nakledilmek oldu.

10 gün önce ikinci kez baba olduğu öğrenilen Umut Meler, bebeğini görebilmek için gerekirse ambulansla İzmir'e nakledilmek istediğini söylemiş.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Maç Esnasındaki Sinirine İsmail Saymaz'dan "Fon" Göndermesi
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e Attığı Yumruk Ünlüler Dünyasını Ayağa Kaldırdı!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
12.12.2023

Sanki gazi oldu amk. Alt tarafı Bi yumruk yedi

12.12.2023

şunu şirin gösterme çabanızı hayretle izliyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ