Saldırı Sonrası Hastaneye Kaldırılmıştı! Hakem Halil Umut Meler Taburcu Oldu

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırsına uğrayan Hakem Halil Umut Meler, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğramıştı.

Yere düşmesinin ardından kendisine tekme de atılan deneyimli hakem, maç sonu hastaneye kaldırılmıştı.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve iki kişi ise olay sonrası gözaltına alınmış ve ardından tutuklanmıştı.

Umut Meler'in bugün taburcu olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Hastanenin başhekimi Mehmet Yörubulut yaptığı açıklamada şunları söyledi ⬇️

'Hocamızı taburcu ettik. Kendisi gayet iyi. Gittiği yerde kontrollerini olacaktır. Gözündeki şişlik dışında herhangi bir problemi kalmadı. Travma nedeniyle boyunda düzleşme oluşmuş. Tedbir amaçlı boyunluk taktık. Kırık zamanla iyileşecek. Küçük bir çatlaktı sadece. Başka bir sorun yok.' 

Saldırıya Uğrayan Hakem Halil Umut Meler'in İfadesi Ortaya Çıktı: "'Seni Bitireceğim, Öldüreceğim' Dedi"

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.12.2023

Sokakta kavga yapanı sarıp sarmalayıp taburcu ediyorlar. Bu 3 gündür hastanede yatıyo. Demek ki sağlam dayak atsalar bitkisel hayata girecek

13.12.2023

bu olayla Türkiye'de futbolun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Ülkecek önceliklerimizi gözden geçirmemiz lazım.

13.12.2023

Fenerbahçe otobüsü kurşunlandiğinda Lider durumdayken ligden çekilme karari aldiğinda TFF sonuçlarina Fenerbahçe katlanir dedi ligi devam ettirdi. 2018 de Trabzon Fenerbahçe. maçinda hakemi yerde tepe taklak tekme tokat döven trabzonspor'a ceza bile kesilmedi ligi ertelemediler. 22 Ekim 2017'de Türk Telekom Stadyumu'nda hakeme yabanci maddeler attilar yerde kivranip kafasi yarildiginda bile lige devam karari aldilar. aksini iddaa eden varsa anasini avradini sikeyim. böyle TFF başkaninda hakemlerinde hepsininde Allah belasini versin inanmayan varsa açsin baksin tarihlerden.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ