Saldırı Anı Kamerada: Kürtajı Kabul Etmediği İçin Arkadaşına Para Vererek Eski Sevgilisini Darp Ettirdi

Adapazarı'nda 7 aylık hamile F.A., sokak ortasında kapkaççı sandığı kişinin saldırısına uğradı. Kadının çantasının, içinden bir şey alınmadan çöpe atılmasından ve dövülmesinden şüphelenen polis, eski sevgilisini takibe aldı. Yapılan araştırmada Taner Oktay K.'nin, aynı fabrikada çalışan arkadaşı Ümit Ö.'ye 35 bin TL vererek, kendisinden olan bebeğin düşmesi için eski sevgilisini dövdürdüğü ortaya çıktı. 

DHA'nın haberine göre, Adapazarı'nda 14 gün önce, 7 aylık hamile F.A., kapkaççı zannettiği kişinin saldırısına uğradı. Çantayı kapan kişinin, kadına saldırmaya devam etmesi ve içinden bir şey almadan çöpe atması, polisi şüphelendirdi. Polis, dövülen kadının ve çevredekilerin ifadesine başvurdu. Tanıkların anlattıklarından yola çıkan polis, olayın kapkaç olmadığını tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğü'nce oluşturulan özel ekip, 100 güvenlik kamerası kaydını inceledi.

Polis F.A.'nın eski sevgilisini araştırınca gerçek ortaya çıktı 🎥

F.A.'nın eski sevgilisini araştırmaya karar veren polis, Taner Oktay K.'nin çalıştığı fabrikanın kamera kayıtlarını da inceledi. Görüntülere göre, kendisini kapüşonla gizleyen kişinin, kadını döven, Taner Oktay K. ile aynı iş yerinde çalışan Ümit Ö. olduğu, saldırı gününde ve sonrasında aynı kıyafetle işe gittiği belirlendi. Polis, Taner Oktay K. ve Ümit Ö.’yü gözaltına aldı.

Kürtajı kabul etmeyince saldırıyı planlamış

Taner Oktay K., emniyetteki ifadesinde, F.A.'dan ayrıldıktan sonra kendisinden hamile olduğunu öğrendiğini, kürtaj için baskı yaptığını, F.A.'nın kabul etmemesi nedeniyle bu saldırı planını yaptıklarını söyledi. Taner Oktay K.'nin, iş arkadaşı Ümit Ö.'den, gasp edecekmiş gibi yapıp, F.A.'yı dövmesini istediği ve bu sayede bebeği kaybetmesini sağlamayı amaçladığı ortaya çıktı.

"Bebeği istemediği için yaptık"

Ümit Ö. ise ifadesinde Taner Oktay K.'nin, F.A. ile birlikteliklerinden olan bebeği istememesi nedeniyle 35 bin lira karşılığında eski sevgilisini dövmesi için birilerini aradığını duyduğunu ve bu işi beraber planlayarak, gerçekleştirdiklerini itiraf etti.

Öte yandan Hamile F.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Taner Oktay K. ile Ümit Ö., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
11.12.2019

Cinayette teşebbüs ve cinayete azmettirme . Yalağa yan yattınız .

11.12.2019

Ahlaki bir çöküş var ülkede, münferit olaylar yaşanması gayet normal. Dünyanın her yerinde karşılaşılan şeyler. Fakat en dipten tutunda en tepeye kadar tüm kurumların olaylara karşı tutumu bu tarz olayların artmasına veya azalmasına sebebiyet verir. İki satır yazı veya 1 haftalık askeri lise öğrencisi veya yıldızlı şapka veya 1 adet baklava çalıp, bulundurup, yazarsanız kodese atılabilirsiniz. Diğer tarafta orman yakıp, darp edip, tecavüz eder, kılık kıyafeti etek boyunu bahane gösterip saldırabilir hatta öldürebilirsiniz. Müebbet ile başlayan yolculuğunuz tavrınız, savunmanız veya takım elbisenize bağlı olarak indirimlerle mükafatlandırılıp 2-3 yıl sonra denetimli(siz) serbestlikle tahliye edilebilirsiniz. Ruhunuza işlemiş pisliği dışarda kusmanız , çevreye , insanlara zarar vermeniz için yeni bir fırsat daha. Yaşasın tam bağımsız güzel tatlı şirin yargıcık

11.12.2019

Kürtaj konusunda şöyle bir çifte standart var. Bir kadın doğurmak istemediğinde benim bedenim benim kararım diyebiliyor. Bu durumda kürtajı destekliyoruz, birisine zorla analık sorumluluğu yüklemek faşizm. Ancak kadın isteyip erkek istemediğinde kadını zorla kürtaja sokamayacağımızdan erkeğe zorla babalık sorumluluğu yüklüyoruz. E hani benim spermim benim kararım? Bu olay darp olduğu için çirkin bir saldırı ancak kürtaj konusunda nadiren de olsa böyle haksız durumlsr oluyor

11.12.2019

Böyle durumda da erkek babalık hakkından feragat edebiliyor. Kadın çocuğu kendi nüfusuna geçiriyor vs. Kadının, ilaç kullanıyordum ya da spiral taktırdım vs. gibi yalan yanlış bir ifade kullanmadığı taktirde kendi kendine adamdan hamile kalamayacağı ihtimali düşünülürse, sorumluluğu kadına yüklemenin bir anlamı yok. Sonuçta böyle bir sorumluluğun altına kendi kendine girmiş oluyor. Kaldı ki toplum, aile baskısı gibi özellikle kadın üzerinde oluşabilecek baskıları tartışmıyorum bile, sonuçta hepsi düşünülebilecek şeyler.

TÜM YORUMLARI OKU (9)