Saldırgan Serbest! Sokak Ortasındaki Kavgada Önce Bıçakladı Sonra Başını Ezdi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, sokak ortasında yan bakma ve laf atma yüzünden çıkan kavgada A.T., yere düşen M.A.yı bacağından bıçaklayıp, başına tekme attı. Kavga, güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırgan çıkarıldığı mahkemece serbes bırakıldı.

Olay, perşembe günü Reşadiye Mahallesi Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’nde meydana geldi. Yolda karşılaşan A.T. ile M.A. arasında yan bakma ve laf atma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında A.T., yere düşen M.A.’yı bacağından bıçaklayıp başına tekme atarak kaçtı. Yaralanan M.A., çağırılan ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Saldırgan serbest bırakıldı

Görüntüler rahatsız edici olabilir  🚨

Polisin yaptığı çalışmayla yakalanan A.T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
YORUMLAR
12.05.2022

1 defa da değil defalarca saplıyor. Burdan hakim (hakime) 'e laf atsanız tutuklama karanınız çıkar. Adelet nerede bilemiyorum..

12.05.2022

bunları serbest bırakanlarında allah belasını versin

12.05.2022

Şimdi ne olunca mahkumiyet olması gerekiyor ben anlamadım. Bıçakladı, kafasını tekmeledi serbest kaldı. Yani Bıçaklayıp, kafasını tekmeleyip, s*kip sonra da başında ölmesini bekledikten sonra mı ceza yer bu şerefsiz? Ya da karara itiraz edecek bir yetkili yok mu ?

TÜM YORUMLARI OKU (20)