'Salak Millet, Laiklerin Kafası Basmıyor, Beyin Özürlü Olmasa Laik Olmaz Zaten' Diyen Akit Tv Programcısı

Akit TV programcısı Yusuf Kaplan canlı yayında, 'Laiklerin kafası basmıyor, beyinsiz adamlar' gibi ifadeler kullandı.

"Cemaat ve tarikatlar olmasaydı Fener Rum Patrikhanesi İstanbul'un İslami kimliğini dümdüz edecekti" diyen Yusuf Kaplan sözlerinin devamında, ''Laiklerin kafası basmıyor. Beyinsiz adamlar. Beyin özürlü, beyin özrü olmasa laik olmaz zaten. Beyin sorunu var ortada'' dedi.

İşte o anlar: 👇

Yusuf Kaplan o sözlerinin gündem olmasının ardından özür diledi.

Yusuf Kaplan, 'Türkiye’deki laiklik uygulamasının milletin burnundan getirdiğini, başörtüsü örneğinde olduğu gibi zulme dönüştüğünü söyledim, zorba laiklik anlayışını eleştirdim. Kimseyi aşağılayacak biri değilim. Canlı yayında söylediğim sözler maksadını aşmış. Özür dilerim.' dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da, 'Devletin bugünkü tanımı laiklik olsa da ki biz laikliği yanlış anlıyoruz hala. Bu ülkede ket, çelik fanus devletin ideolojisi İslam’dır' demişti. 👇

Bunu Söyleyen Bir Vali: 'Devletin İdeolojisi İslam'

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
YORUMLAR
30.06.2022

siz zeki insanları da biliyoruz... aklınız fikriniz am,göt,meme.

Pasif Kullanıcı
30.06.2022

Vallaha salak millet ve beyin özürlü olanlar; yolsuzluğa, arsizliga, torpile ve bugün geldiğimiz ekonomik koşullara rağmen hala bastakileri sorgulamayıp, dıj güçler, ameriganin oyunu, eskiden daha kötüydü yeğenim diyerek sırf dindar gözüktüğü için bir partiye sorgusuzca oy atanlardir. Ben dindarlara salak demem, ama bir zümrenin dindar gözüküp ülkenin anasını bellemesine göz yuman biat ve şükür kültürü ile yaşayan dindarlara salakoğlusalak derim. Yeni nesilden hiç haz etmesem de sizin ananizi sikecekler, din ve milliyetçilik masallariniza kanmayacaklar, o zaman yok olup gideceksiniz orospu çocukları sizi.

30.06.2022

Kim özürlü onu çok iyi biliyoruz biz asalaklar sizi

TÜM YORUMLARI OKU (22)