Saklanmalı mı? Geneleve Gittiğini Gururla Her Yerde Söyleyen Erkekler Tartışmaya Neden Oldu!

Twitter'da bir erkek kullanıcı genelevde seks işçisiyle yaşadığı diyalogu paylaştı. Bu paylaşımın ardından da erkeklerin geneleve gittiklerini normalleştirerek söylemesi gündem oldu, tartışma yarattı. Peki erkekler geneleve gittiklerini saklamalı mı?

Geçmişten günümüze pezevenklerin, devletlerin ve kapitalistlerin bir bütüncül sistem içerisinde yer aldığı ve "Dünyanın en eski mesleği" klişesiyle bildiğimiz seks işçiliğinin var olduğu genelevler kuşkusuz her toplumun tartışmalı konularından bir tanesi.

Seks işçiliği, genelevlerin varlığı, genelev kapılarında kuyruklar oluşturan erkekler ve hastalıklar hep insanları ikiye bölmüştür. Bir taraf 'fuhuş' olarak adlandırılan bu hizmetin meşrulaştırılmaması gerektiğini söylerken diğer taraf da 'erkeklerin ihtiyacı' olduğu için böyle bir hizmetin var olması gerektiğini savunuyor. Tabii bu ihtiyaç giderilirken de seks hizmetini sunan kadınların ve transların çalışma koşulları yadsınıyor.

Tüm bunların yanında bir de toplumda uzun yıllardır normalleşen genelev hikayeleri de varlığını koruyor elbette. Erkekler, genelev deneyimlerini gururla paylaşmaktan geri durmuyor.

Bu da haliyle bazı insanları rahatsız ediyor... Twitter'da da bu konu gündeme geldi ve erkeklerin geneleve gittiklerini anlatmaları tartışma yarattı.

Bazı insanlar geneleve gitmenin saklanılacak bir şey olmadığını savunurken kimisi de bunun normalleştirilmemesi gerektiğini belirtti.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu saklanmamalı mı? Geneleve giden erkek sizin gözünüzde nasıl?

Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Fuhuşun Ne Olduğunu ve 'Seks İşçiliği İşçilik midir?' Tartışmasını Basit Bir Şekilde Anlattık
Bir Gün Annesinin Yanına Dönmenin Hayalini Kuran Trans Seks İşçisi Nora Süer'in Yaşadıkları ve Hissizleştirilen Hayatı
Genelevlerle İlgili Daha Önce Hiçbir Yerde Karşılaşmadığınız Enteresan Gerçekleri Görünce Epey Şaşıracaksınız

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
01.07.2022

Kerhaneye gidip para karşılığı bir kadına bir tekme atmak yerine, fakirlik ve umutsuzluğun ağına düşen herhangi bir kadını dünyanın en güzel ve mutlu kadını sağlamayı yeğlerim.

01.07.2022

❤️❤️❤️

01.07.2022

Çalıştığım iş yerlerinde ahlak ve edepten dem vurup tenhada yediği haltları ballandıra ballandıra anlatan çok gördüm ben.

01.07.2022

bir çoğu zorla çalıştırılmıyor. Durumu güzelleştirmek için değil söylediklerim ama günde binlerce lirayı kazanmakta cazip geliyordur. Bir çoğu da bunu dile getiriyor zaten. Benim ayda kazandığımı yeri geliyor 1-2 günde kazanıyorlar..

TÜM YORUMLARI OKU (47)