Şakasıyla Korkutmuştu: Danla Bilic Bu Sefer Sevgilisi Çakal’a Yaptığı Sefalet Köpek Benzetmesiyle Güldürdü

Rapçi Çakal ile doludizgin bir aşk yaşayan Danla Bilic sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hepimizin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisini yaptığı maskeli şakayla korkutan ünlü fenomenin yeni paylaşımı da bir o kadar beğeni topladı. 

Danla Bilic, Çakal'ın yemek yerken çektiği karesini sefalet köpeğe benzetmesi ortalığı kırdı geçirdi.

Çektiği makyaj videolarıyla kariyerini bambaşka bir seviyeye taşıyan Danla Bilic sadece bir sosyal medya fenomeni değil artık. Kendisi aynı zamanda magazinin de öne çıkan isimlerinden.

Paylaşımlarıyla her an gündemde olan Danla Bilic'in özel hayatı da sıkça konuşulur oldu. Bilic hakkındaki "Hayatında biri var mı, yok mu?" iddiaları dolaşırken bombayı patlattı.

Doğum gününde birkaç fotoğraf paylaşan Danla Bilic'in Rapçi Emirhan Çakal ile yeni bir aşka yelken açtığı haberleri kısa sürede manşetlere taşındı.

Aşklarını herkese duyuran ikili, sosyal medya hesaplarından birbirleriyle olan romantik pozları paylaşmayı da ihmal etmedi tabii.

Danla Bilic'in geçtiğimiz gün paylaştığı videoyu Instagram, TikTok ve Twitter'da görmüşsünüzdür. "Aşkımızı diri tutmak için birbirimize sürpriz yapıyoruz" diyen Bilic, sevgilisine hazırladığı şakayı anbean kameraya aldı.

Çakal'ı "Klozette böcek var" diye kandıran Bilic, sevgilisini anbean görüntüledi. Korkudan öpü kopan Çakal'a biz de çok güldük, özür dileriz.

Detayları burada görebilirsiniz

İlişkisini Canlı Tutmak İçin Sevgilisine Ufak Sürprizler Yapan Danla Bilic Çakal'ın Yüreğine İndirdi

Yani ilişkilerini tam gaz sürdürdüğüne şahit olmaya devam ettiğimiz ikiliden yeni bir paylaşım geldi. Çakal gittikleri dönercide sevgilisini bu şekilde paylaşırkeennn...

Danla Bilic içindeki hınzırlığa "Dur" diyemedi. Popüler fenomen yemeğini yerken sevdiğinin böyle bir fotoğrafını çekerek "date" notu düştü.👇

Bilic'in elindeki ekmek arasını iştahla yiyen sevgilisinin karesinden hemen sonra Çakal'ı sefalet köpeğe benzeten paylaşımı ise görenleri kahkaha krizine soktu.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlginizi Çekebilir

Buzlar Eridi! Şeyma Subaşı Küs Olduğu Ablası Kübra Açıl ile İngiltere'de Tatil Yaptı!
Canan Toprak, Dilan Polat'ın Eşinden Şiddet Gördüğünü Söyleyen Demet Akalın'a Sert Çıkıştı!
Melisa Döngel’in Arkadaşlarının Sevgilileri Hakkındaki Sözleri Kadınları Ayağa Kaldırdı!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
30.11.2023

Dilan bitti şimdi Danla mı ? çok da umurumuzda.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ