Sakarya'nın Geyve ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Hacılar Mahallesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyürken, alevlerin yerleşim yerlerine yaklaşması üzerine Taşoluk ve Hacılar mahalleleri tedbir amacıyla tahliye edildi. Bölgeye çok sayıda Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yangını kontrol altına almak için çalışmalar sürüyor.
Göz göre göre yanan canlıların sorumluları gece başını yastığa rahatlıkla koyabiliyorsa liyakatsizlik değil sosyopatlıkla mücadele ediyoruz demektir.
olan doğaya masum canlara oldu😭😭😭😭😭
Daha yakacak bir yer kaldı mı ?Her yeri mahvettiniz. Umarım can kaybı olmaz . Kimseye zarar gelsin istemiyoruz. Şimdilik tek temennimiz bu. 🙏