Sakarya'da Şoke Eden Kaza: 58 Yaşındaki Adam Tuvaletini Yaparken Öldü

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yol kenarında tuvaletini yapmak için duran 58 yaşındaki Ahmet Yavuzer, dengesini kaybederek 10 metreden aşağı düştü. Yavuzer, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Talihsiz olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında D-020 Karayolunun Karadere Mahallesi mevkiinde yaşandı. Hafta sonu tatili için Denizköy Mahallesi’ndeki yazlık evinden İstanbul’daki evine gitmek için yola çıkan Ahmet Yavuzer, tuvalet ihtiyacını gidermek için aracını yolun kenarına çekti.

Aracından inen Yavuzer, tuvalet ihtiyacını gidermek istediği sırada dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten dereye yatağına düştü.. Yakınları haber alamadıkları Yavuzer’i aramak için yola çıktıklarında önce yol kenarındaki aracını buldu.

Bir süre sonra da Yavuzer’i dere yatağında hareketsiz şekilde gören yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Yavuzer’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Yavuzer’in cansız bedeni AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından halatlarla bağlanarak çıkartıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay yerinden görüntüler 👇

Yılllar Sonra Ortaya Çıkan Gerçek! Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar Rolü Sürpriz Bir İsme Teklif Edilmiş!
Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan Gündem Olan 3. Dünya Savaşı Açıklaması!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
22.07.2024

Şimdi desem ki niye yol kenarında yapıyorsun onca benzin istasyonu vs varken, insan düşmanısın derler. Bu gibiler denize de işiyordur ama bunu düşünmez kimse. Neyse doğa işte verdiğini geri alıyor. Yakınlarına yazık.

22.07.2024

yok kanka net haklısın.Aslın soru işerkenmi sıçarkenmi ölmüş olmalı

22.07.2024

mal mal konuşmayın, adam prostat hastası bile olabilirdi. Empati yoksunluğu düşük zeka göstergesidir. Doğaya çişini yapan tek bir yaratık bile yokmuş gibi gelmiş gerizekalı yorumlar yapmışsınız. Doğaya çişini yaparken ölen insandansa sizin gibi beyinsiz bir şekilde yaşamaya devam edenler çok çok daha tehlikeli ve dikkat edilmesi gerekiyor...

22.07.2024

allah rahmet eylesin, b*k yoluna gitti :/

TÜM YORUMLARI OKU (20)