Sakarya'da Genç Kadını Dövüp Yol Kenarına Attılar

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde vatandaşlar tarafından yol kenarında baygın halde bulunan genç kadın, hastaneye kaldırıldı. 18 yaşındaki gencin vücudunda darp izleri, kanında da uyuşturucu madde olduğu belirlendi. Jandarma, 1 kişiyi gözaltına aldı.  

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Kuzuluk Mahallesi'nde, vatandaşlar tarafından yol kenarında baygın halde yatan bir genç kadın bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Tedavi altına alındı

Çantası da yanında olan gencin yapılan araştırmayla İ.S. olduğu belirlendi. Genç kadın,  olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir kişi gözaltına alındı

Vücudunda darp izleri ile kanından uyuşturucu madde tespit edilen İ.S., tedavi altına alındı.

Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, 1 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
17.07.2020

Neler cekiyoruz yeter artik ya ,kiza bide zorla uyusturucu verip darp etmisler allah bellanizi versin kim yaptiysa cayir cayir yanin

Pasif Kullanıcı
17.07.2020

Hakli olabilirsiniz dediginiz ilceyi bilmiyorum dogal olarak.

Pasif Kullanıcı
17.07.2020

Allah acil șifalar versin.

20.07.2020

2008 Yaz okuluna gitmiştim Akyazıda... Kız arkadaşımla gezerken 2 kişi karşıma çıkıp burada böyle gezemezsiniz gibi lafla dalaştılar. Am.qoduğum çocukları da bilmiyor ki karşısındaki adamda İstanbul/Bağcılardan çıkıp gelmiş. Siktim attım köşeye lağım farelerini... Bende darbe aldım en azında ayağa kalkabildim... Sonra ne mi oldu? Okulu bıraktım... Gittim Muğla'da okudum. Mis gibi şehir... O el ele tutuştuğum kızla evlendim şimdi 14 aylık kızımız var...

TÜM YORUMLARI OKU (11)