Sakarya'da Bungalov Tatili Yapmak İsteyenleri Dolandıran Şahıs Mağdurlara Ses Kaydı Attı: 'Yedim Paranızı'

Son dönemin popüler tatil noktalarından olan Sakarya'daki bungalov tatil evleri bir dolandırıcılığa konu oldu. Bir dolandırıcı, Sapanca Turizm Derneği Başkanı Berrin Yılmazer'in acente bilgilerini kullanarak açtığı sosyal medya hesabı ile insanları dolandırdı.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bulunan bungalovlar her yıl on binlerce insanı ağırlıyor ve son yıllarda oldukça popülerler.

Sapanca Turizm Derneği Başkanı Berrin Yılmazer'in sahibi olduğu turizm acentesinin Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) kayıt numarasını ve acentesinin ismini kullanarak sahte Instagram hesabı açan kişiler zaman içerisinden 100 bin takipçiye ulaşarak birçok kişiyi dolandırdılar.

Sapanca'da bulunan farklı işletmelerin bungalov görsellerini Instagram hesabında paylaşan dolandırıcılar, o bungalovları da günlüğü 2.500 TL'den kiraladılar.

Günlüğü 2 bin 500 liraya sahte bungalov tatili satarak dolandırıcılık yapan kişi, parasını isteyenlere Whatsapp'tan 'İsterseniz savcılığa, isterseniz adliyeye, isterseniz Türkiye'nin en iyi savcısına şikayet edin. Ne paranızı alabilirsiniz. Gidin Allah versin paranızı. Yedim parayı yok' ifadelerini kullandığı ses kaydını gönderdi.

Dolandırıcıların gönderdikleri ses kayıtları:

"Arayanların sayısı sabahtan beri 100 kişiyi buldu" 👇

Sapanca Turizm Derneği Başkanı Berrin Yılmazer, kendisine ait turizm acentesinin ismi ve TÜRSAB kayıt numarasının kullanıldığını ifade ederek, 'Tatilciler mutlaka rezervasyon öncesi ödeme yapmadan mutlaka işletmenin TÜRSAB belgesini sorgulasın ve işletmenin sabit telefon numarasından arama yaparak teyit alsınlar. Telefonlarımız hiç susmuyor. Rezervasyon yaptırdığını iddia eden tatilciler ödeme sonrası bilgi almak için bizi arıyorlar. Arayanların sayısı sabahtan beri 100 kişiyi buldu' ifadelerini kullandı.

👇

Her Gün Daha da Değer Kaybeden Türk Lirası ile Böyle Alay Ettiler!

👇

"Sperm Ağzıma Gelince Midem Bulanıyor, Ne Yapmalıyım?" Sorusuna Verdiği Cevapla Gündem Olan Kadın

👇

Eski Bakan ve Gazeteci Canlı Yayında Yumruk Yumruğa Kavga Etti

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
21.07.2023

Bu yeni bişey değil yerli-yabancı turistlere çok yapıyolar adam yazın bi geliyor ortada ev yok yada para ödediği site kapanmış internette gördüğünüz her siteye inanmayın bi yere kişiye para yatırırken nasıl olsa ibanı var site var diye güvenmeyin!!!!

23.07.2023

Ve dahada artıyor maalesef hocam ekonomik sebepler, okusak ne olacak düşüncesine sürüklenen gençler yapanlarda hep 17-20 yaş gençler….

21.07.2023

Ülkemde keriz hiç bitmiyor ben artık dolandırıcılara kızmayı bıraktım)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ