Sakarya'da Atatürk Anıtına Baltayla Saldırı: Linçten Zabıta Ekipleri Kurtardı!

Adapazarı Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk anıtına tiner döküp ateşe veren, baltayla saldıran kişiyi halk linç etmek istedi. Üzerine doğru gelenlere balta ile saldırmak isteyen kişiyi, etrafını saran vatandaşlardan zabıta ekipleri güçlükle kurtardı.

Bugün saat 11.30 sıralarında Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına gelen kimliği belirlenemeyen bir kişi anıtın çevresine yanında getirdiği tineri dökerek ateşe verdi.

Çevredeki vatandaşların lincinden zor kurtuldu

DHA'da yer alan habere göre, anıtın önüne açılabilir merdiveni ve Türk Bayrağı'nı koyan kişi, elini havaya kaldırarak Arapça bir şeyler söyledi. Kimliği belirsiz kişi daha sonra elindeki baltayla anıta ve kaidesini vurmaya başladı. Bu sırada çevrede toplanan vatandaşlar tepki gösterdi. Üzerine doğru gelenlere de balta ile saldırmak isteyen kişi, bir anda etrafını saran onlarca öfkeli vatandaşın arasında kaldı. Öfkeli kalabalık saldırganı linç etmek istedi.

Çevrede bulunan zabıta memurları araya girerek saldırganı öfkeli kalabalığın elinden alıp meydanda bulunan zabıta karakoluna götürdü.

Öfkeli kalabalık karakolun etrafında toplanırken tepki göstererek, saldırganı almaya çalıştı.

Olay yerine gelen polisler önlem alındı. Polis tarafından gözaltına alınan kişi polis merkezine götürüldü.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
22.05.2017

Bu beyinsiz mankurt sandı ki artık Arap ülkesi olduk, Atatürk düşmanlığı moda, gidip şu heykele saldırsam kimse ses etmez, hattâ beni alkışlarlar ve kahraman olurum. Ama yanıldın şerefsiz, kansız!!! Daha ölmemişiz, aslımızı unutmamışız demek ki.. Sakarya, halâ Türk'müş, Atatürk'müş demek ki. Atatürk'e sahip çıkmak; ırkına, milletine, geçmişine, atalarına, şehitlerine, gazilerine sahip çıkmak demektir. Teşekkürler Sakarya...

22.05.2017

Ağzına tükürdümün hadsiz şerefsiz yaratığı seni. Ulan kendinizi iyiden iyiye bir bok sanmaya başladınız, iyice azıttınız bakalım gün geçtikçe Ata'mıza saldırılarınız arttı. Sahipsiz değil Mustafa Kemal ATATÜRK. İstediğiniz kadar kudurun bu memleket onun gibi harika bir komutan sayesinde kuruldu. Onun yönettiği şanlı askerlerle kuruldu. Dilediğiniz kadar saldırın, asla ve kat'a onun sevgisini yok edemeyeceksiniz.

22.05.2017

Sakarya muhafazakar olduğu kadar Atatürk'ü benimsemiş bir ilimizdir. Unutulmasın ki Kurtuluş Savaşının en son kalesi Sakarya'ydı. Sen kimsin ki lan, elinde balta ağzında arapça Atatürk'e saldırıyorsun. Adamın anasını sikerler.

22.05.2017

Keşke bende orada olsaydım...

TÜM YORUMLARI OKU (142)