Şakalaşmaları Bitmiyor! Blake Lively Eşi Ryan Reynolds'u Evden mi Kovdu?

Son zamanların gözde çiftlerinden Ryan Reynolds ve Blake Lively'nin arasındaki şakalaşmalar birçok kişi tarafından biliniyor. Ne yalan söyleyelim hepimiz de aralarındaki kimyaya hayran kalıyoruz. Ryan Reynolds sürekli olarak internette şakalar espriler yapan bir kişilik fakat eşinin de ondan aşağı kalır yanı yok. Bu şakalardan bazılarını daha önce sizlerle paylaşmıştık:

İntikam Almada Onun Gibi Ol! Eşi Ryan Reynolds'a Enfes Doğum Günü Misillemesi Yapan Blake Lively
Çiftin Troll Savaşları Devam Ediyor! Ryan Reynolds'ın Blake'e Yaptığı Efsane Son Hamle

Bu sefer ne oldu dersiniz... Blake Lively akla gelmeyecek bir şey yaptı ve eşi Ryan Reynolds'ı Instagram'da takipten çıkardı. Salı günü birden bütün Instagram paylaşımlarını silip, herkesi takipten çıkaran aktris akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Olaylar şöyle gelişti: Blake Lively Salı günü kimsenin anlam veremediği bir şekilde Instagram hesabındaki tüm paylaşımları sildi ve herkesi takip etmekten vazgeçti. Tabii ki buna eşi ve onunla ilgili olan paylaşımları da dahil.

Tüm şakalara rağmen çiftin magazin hayatında Blake Lively'nin son hamlesi kadar şaşırtan bir hareket muhtemelen hiç olmamıştı. Çağımızda takip etmenin önemini düşününce, başkaları için gayet büyük etkileri olabilecek bu hareketin, bu çifti çok da etkilediğini düşünmüyoruz tabii ki.

'Kesinlikle çok kötü bir şey. Dürüst olmak gerekirse evden atıldığımı öğrenmek için berbat bir yol.'

Kendisi ayrıca çocuklarının takipten çıkmanın altında yatan gizli anlamları anlayacak kadar büyük olmamalarından mutlu olduğundan da bahsetmiş. '(Eğer onlara bu durumdan bahsetseydim) 'Annem babamı Instagram'da takipten çıkmış.' diyen çocuğum gaz çıkarıp, yoluna devam ederdi.'

Tabii ki bu sözlerinde ciddi değil, yanlış anlaşılmalara neden olmayalım... Sonuç olarak Blake Lively'nin hareketlerinin yolda olan filmi "What Happened To Emily?" için reklam olduğu ortaya çıktı. Instagram sayfasında bir tanıtım yayınladı ve şu an ismi Emily Nelson olan 38 kişiyi takip ediyor.

Yahoo Entertainment: Ryan Reynolds, ayrılık iddialarını ortadan kaldırdıktan sonra Blake Lively ve annesine kırmızı halıda katılıyor.

Ryan Reynolds: Asla ayrılmayacağız. O her zaman annem olacak. Patenli arkadaşlarıyla ne kadar ot içerse içsin.

İki çocuk sahibi çiftin ayrılık iddialarına karşı Lively ise birlikte bir fotoğraflarını paylaşıp dedikodulara net bir şekilde değinmeden yine espri yapmıştı. Fotoğrafta çift birbirine gülümsüyordu fakat açıklamada aktrisin saçı ile ilgili bir yorum vardı.

İlişkileri ile ilgili olayların dışında, Ryan Reynolds da Deadpool serisinin yeni filmi için gün sayıyor.

www.unilad.co.uk

Filmin ikinci tanıtımında da eşine atıfta bulunmayı unutmamış kendisi. Öyle ki tanıtımın sonunda Deadpool şöyle diyor: 'Doğru şeyi yapmak pistir, ama doğru olan şeyi yapmak istiyorsan, bazen pis dövüşmek zorundasındır. 

Ve işte tam bu yüzden Gezgin Pantolon Kardeşliği saf pornografidir.'

Gezgin Pantolon Kardeşliği Blake Lively'nin ilk filmlerinden. 😂

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
04.05.2018

bunlar da saka ayagina bizi yiyolar aq

Pasif Kullanıcı
04.05.2018

püff bıktım şunlardan..zaten ikisini de sevmiyorum..bu gidişle ayrılmazlarsa iyi..

04.05.2018

ben olayı anlamadım yalnız

olay şu Blake Lively yeni filminin(Emily'ye ne oldu ?) reklam çalışmaları gereği instagramdan herkesi çıkarmış. Durumun reklam olduğunu bilmeyenler önce Ryan'ı şakaladığını sanmışlar Ryan'da işe espirili bi cevapla "Kesinlikle çok kötü bir şey. Dürüst olmak gerekirse evden atıldığımı öğrenmek için berbat bir yol." demiş ve eklemiş Kendisi ayrıca çocuklarının takipten çıkmanın altında yatan gizli anlamları anlayacak kadar büyük olmamalarından mutlu olduğundan da bahsetmiş. "(Eğer onlara bu durumdan bahsetseydim) 'Annem babamı Instagram'da takipten çıkmış.' diyen çocuğum gaz çıkarıp, yoluna devam ederdi."

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ