'Sakal Bırakmayan Erkeği Kadın Zannedersin, Başka Düşünceye Girersin!'

FM TV’de Saffet Umul’un sunduğu Murat Bayaral ve Hikmet Kahrıman’ın yorumculuk yaptığı Saklı Gerçekler programında Saffet Umul’dan ilginç yorum. İzleyicilerden gelen bir soruyu cevaplayan Saffet Umul, “Erkeğin sakal bırakması için hanımından müsaade almasına gerek yok. Erkek sakal bırakmakla memurdur. Erkek kadından ayrılmak için sakal bırakmalıdır zaten. Erkeği kadından ayıran iki uzuv vardır. Bunlardan bir tanesi sakaldır. İleride bir adam gördünüz uzun saçlı, zaten şimdi kadınımız da erkeğimiz de aynı giyiniyor. Bir bakıyorsun uzun saçlı sakalı da yok. Yakınına gelene kadar onu kadın zannedersin. Allah muhafaza bir sürü düşünceye de girersin” dedi.

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
17.12.2017

"Yakınına gelene kadar onu kadın zannedersin. Allah muhafaza bir sürü düşünceye de girersin."İşte siz busunuz amk oğlancı,tecavüzcüsünüz.O upuzun sakalın nursuz yüzünü kapatmış da o sapıklığını kapatamamış amk şeytanı.

17.12.2017

İslamı bu ülke toprakları içine sokanın annesini sikeyim ben.

18.12.2017

Barış Öztürk, merak ettimde sen müslümanmıydın, pek yaman savunmuşsun islamı..

18.12.2017

küçücük oğlan çocuklarına bu yüzden halleniyorlar demek.. artık herşey bir anda netleşti. geçenlerde buradaki biri de sutyen takmayanlar tecavüze uğramayı hakeder diyordu.. Rabbim İslam dinini sizin gibilerin elinden kurtarsın..

oo daha neler var... evli erkekler biliyorum gaylarla olan ve olurken de "kadınsı" isterler erkeği. kılsız, kadın iç kıyafeti giyip naz yapan tarzdan

TÜM YORUMLARI OKU (241)