Sahura Uyanan Ufaklığın Ne Yediğinden Bi' Haber Olduğu Efsane Anlar

Bir sahur sofrasında çekildiği iddia edilen görüntülerde, ufaklık uyku ile yemek yeme arasında gidip geliyor. 😂 Uykudan yeni kalmış olmanın ve önündeki yemeklerden de vazgeçmek istememenin sonucu olarak da ortaya çok güzel görüntüler çıktı.

Benzer bir video için sizi böyle alalım:

Çocuğun Uykuyla, Uykunun Sahurla İmtihanı: Ne Yediğinden Bihaber Olan Çocuk

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: “Ali Koç İyi Dinle, Bu Yaptıkların Bana Sökmez"
YORUMLAR
24.05.2018

oooo hemen eziyetçiler gelmiş sanki çocuğu ayaklarında kollarından atlara bağlayıp ters yöne koştular atı. ya da 60 derece çöl sıcağında çarmıha gerip akbabaların gelmesini beklediler. sanki hiç birinizin çocukken arabada koltukta uyurken yatağa yatırmak isteyen babanızın kucağında uykunuz bölünmedi. noldu şimdi hepiniz mağdur mu oldunuz yoksa dislike lar havada uçmuş:D evet çok modern oldunuz tebriklerr

24.05.2018

Helal. Ağzına sağlık.

24.05.2018

Parmak kadar çocuğu ne sahura kaldırıyorsunuz ruh hastası ibneler.

24.05.2018

sana ne amk?? cocugumu sahura da kaldiririm camiye de gotururum!!!

YAHU MANYAK MISINIZ BİR VİDEODAN NASILDA ANLADINIZ BİR ÇOCUĞUN SAHURA KALKIP DA ORUÇ TUTTUĞUNU NE MAL İNSANLAR OLDUNUZ YA ADAM ÇEKİP ATMIŞ NEREDEN BİLECEKSİNİZ GERÇEKTE NASIL OLDUĞUNU İŞ OLSUN DİYE KONUŞUYORSUNUZ ANCA KALKTI DİYE İLLA ORUÇ MU TUTMUŞ OLUYOR ABE TUVALET TERLİKLERİ!

25.05.2018

ya beyin yok sadece eleştirelim diye bakıyorlar anlamak istemiyorlar sanıyorlar ki her sahur yemeğine kalkana oruç tutmak farz herhalde.

TÜM YORUMLARI OKU (42)