Sahte Doktorun Babası da Açıklama Yaptı: '35 Bin TL Gönderdim'

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaparken yakalanıp tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın babasını da dolandırdığı ortaya çıktı. Baba Ali Özkiraz, çocuğunun sözde eğitimi için traktörünü sattığını aktardı. Satıştan gelen 35 bin TL'yi ise Ayşe Özkiraz'a gönderdi. 

Kendisini pratisyen hekim olarak tanıtıp tutuklanan Ayşe Özkiraz hakkında ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Sahte doktorun Tokat'ta yaşayan babası Ali Özkiraz da yaşadıklarına dair detayları anlattı. Kızının üniversitede okuduğunu düşünerek sürekli para gönderdiğini belirten Özkiraz şunları aktardı: 

'Traktörümü satıp parasını kızıma gönderdim. Tıp kitapları için benden 35 bin lira para aldı. Devamlı oğlumla birlikte 2012 yılından beri ona para gönderiyordum. Bu paraları bunlar aile içinde mi yediler? Annesinin ve üvey babasının da haberi var, saklıyorlar. Kızım bana geçen sene doktor olduğunu söyledi. Oğlum ile telefonda konuşuyordu, ben de şüphelendim sordum, kızım, 'Süper puan ile mezun oldum' dedi. Ağabeyi de şokta, 5 çocuğunun rızkını Ayşe'ye verdi. Oğlum da kullanıldı. Ben daha önce şüphelenip oğluma sordum, 'Bu kızın yaşı tutmuyor? Nasıl bitirdi okulu' dedim. Ben hayatımda 19 yaşında doktor görmedim.'

"Tıp Fakültesi Mezunuyum" Diyerek Aylarca İnsanları Kandıran 'Sahte Doktor' Sosyal Medya Gündeminde!
Sahte Doktor, Doğum Gününde Kendine 'Çapa'nın Gururu' Yazan Çelenk Göndermiş

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
30.11.2022

Olay şimdi aydınlandı… altta yatan psikolojik sebep parçalanmış aile çocuğu olmasıymış… belki çocukluktan beri ihmal edildi.. sevilmediğini kabul görmediğini düşündü.. sonra da bi plan yaptı en çok itibar gören mesleğe sahipmiş gibi davranıp sevilmeyi değer görmeyi tatmak istedi… Ahhh sizin gibi evliliği de boşanmayı da yürütemeyen aileler hep ardında sorunlu çocuklar bırakıyorsunuz. Kıza para göndereceğine okuluna git bi sor gerçekten okuyor mu takip et!+++ devamı ⬇️

30.11.2022

Abisiyle konuşuyor diyor abisi mi doğurdu bu kızı takibini niye ona yaptırıyorsun!? Ana baba olmamamışsınız gencece kız illegal yollara bulaştığı yetmezmiş gibi günlerdir linç ve alay ediliyor halbuki utanması gerekenler önce ailesi olarak sizsiniz!! Bizi kandırdı demek yerine biz kızımıza doğru olmayı öğretemedik deyip hesabı kendinize kesmelisiniz… hiçbir problem köküne inmeden çözülmez . Siz problemin kaynağısınız.. ya bu kız ciddi ciddi hasta bakıp operasyon yapsaydı? Vebalini nasıl ödeyeceksiniz!? Hala utanmadan bizi de kandırdı deyip abisini kolluyorsunuz. Asıl size ceza kesmek lazım.

30.11.2022

Bu haberi okuyan Sabah'tan Melih Alınok: "Yok mu bu kızımızı yetiştirecek, mentorluk yapacak bir dolandırıcı? Jet Fadıl, Tosuncuk, Thodex Fatih? Hadi tutun elinden kızımızın."

30.11.2022

bu şarlatan dolandırıcı ruh hastasına sahip çıkan lağım gazetesinin pislik yazarı okusun bu haberi

Sen de abartma, kız ailesinden itibar görmek istemiş. Aile baskısını bilmeyen anlamaz.

TÜM YORUMLARI OKU (11)