Sahte Cemal Süreya Dizelerine İtibar Etmemeniz İçin 15 Sebep

Teknolojinin gelişmesiyle, her türlü bilgiye ulaşmamız da oldukça kolaylaştı. Ancak bu kolaylık, beraberinde, büyük bir bilgi kirliliğini de getirdi. 'Hayat kısa, kuşlar uçuyor' dizelerini, vücudumuza dövme bile yaptıracak kadar çok sevdiğimiz Cemal Süreya da bu bilgi kirliliğinden nasibini aldı.

Belki de hayatı boyunca tek bir Cemal Süreya kitabı okumamış insanlar, ona ait olmayan dizeleri, onun adıyla paylaşıyor.  Twitter kullanıcısı @don_tshort da bu duruma daha fazla dayanamamış ve internette Cemal Süreya imzasıyla paylaşılan ancak şaire ait olmayan dizeleri flood halinde takipçileriyle paylaşmış. 

Floodun tamamı için tıklayın.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
19.05.2016

Bunları cemal süreya'nın yazdığına inanan net olarak maldır.Bunları yazsa yazsa okumayı-yazmayı yeni öğrenen çocuk yazmıştır.Ayrıca cemal süreya ve can yücel'in sözleriyle karı kıza yürümeyi bırakın.Cemal süreya ve can yücel kendi yazdıkları sözleriyle zamanında bu kadar çok karı kıza yürümemiştir.

Pasif Kullanıcı
19.05.2016

Ergen kafaların laf sokuşturmak adına durmadan sosyal medyada paylaştıkları laf kalabalığı :) Çok iyi oldu bu paylaşım, ben de güzelim şair ne kadar saçmalamış diyordum. Altına şairin adını yazınca daha klas olduklarını düşünüyorlar heralde. Tabi bunları bilmeyen bizim cahilliğimizde yabana atılır gibi değil.

21.05.2016

bide nejat işler sözleri var . adamın demediği laf kalmamış ama haberi yok.

Pasif Kullanıcı
21.05.2016

"Aynen." -Nejat İşler

TÜM YORUMLARI OKU (13)