Sahte 'Barbie' ve 'Angelina Jolie' İş Başında: Sanaztt ve Sahar Tabar Uzun Bir Aradan Sonra Yaptıkları Paylaşımlarla Gündem Oldu

Angelina Jolie'ye benzemek için birbirinden farklı estetik operasyonlar geçiren 20 yaşındaki İranlı Sahar Tabar ile 'Barbie' bebeğe benzemek isteyen arkadaşı Sanaztt uzun bir aradan sonra tekrar ortaya çıktı.

Angelina Jolie'ye benzemeye çalışan Tabar'ı tanımayanlar varsa buyurun efendim yardımcı olalım 👇

Angelina Jolie’ye Benzemek İçin Sayısız Ameliyat Geçiren İranlı Kadın: Sahar Tabar

İran'lı Sahar Tabbar "Angelina Jolie"ye benzemek için defalarca bıçak altına yatmasının yanı sıra, sıkı bir diyete girdiğini ve 40 kiloya kadar düştüğünü açıklamıştı.

Angelina Jolie yerine 'Ölü Gelin' olarak bildiğimiz Corpse Bride filminin karakterine benzetilen Tabar, şu anki görüntüsüne 50 estetik ameliyatından sonra kavuştu.

Sıra dışı görüntüsüyle Instagram'da fenomen olan Tabar, takipçilerine estetik ameliyatı geçirmediğini ve çeşitli makyaj teknikleriyle istediği görüntüyü kendine kazandırdığını ifade etti.

Tabar'ın en yakın arkadaşlarından biri de Barbie'ye benzemeye çalışan Instagram'ın bir diğer fenomeni 'Sanaztt' isimli bir kullanıcı.

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Tabar ve Sanaztt, yaptıkları paylaşımlarla yeniden gündeme geldi.

Sanaztt ve Tabar'ın o görüntüleri...

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
12.12.2018

korktum lan..bi insan bunu kendisine niye yapar..çok üzüldüm adlarına.hadi digeri gene toplum içinde abes karşılanmaz,çünkü artık herkes buna benziyo da..angelina jolieye benzemeye çalışanın hali nedir yaa😱😞

14.12.2018

töbe korktum kim bu hale çevirmiş bu kadını

12.12.2018

Resimler neden net değil?

12.12.2018

çünkü fotolar şoplu

TÜM YORUMLARI OKU (9)