Sahnesi Hollanda-Türkiye Çeyrek Final Maçıyla Çakışan Sıla Milli Heyecana Kapılıp Konser Erteledi!

Haziran ayında yeni teklisini yayınlayan Sıla Gençoğlu, yurt genelinde konserlerine devam ediyor. Fakat, 6 Temmuzda Milli takımımızın çeyrek final maçı olduğundan Sıla, o günkü konserini erteleme kararı aldı.

Sıla Gençoğlu, pop müziğin en güçlü seslerinden biri olarak, nevi şahsına münhasır aurasıyla bizleri etkileyen bir isim.

Kendisi daha öncelerde çalkantılı ilişkileriyle gündeme geliyordu hatırlarsınız. Fakat bir süredir Sıla, oyuncu sevgilisi İlker Kaleli ile aşk dolu ve sütliman bir ilişki içerisinde. Çiftimizden en son paylaşım, geçtiğimiz ay arkadaşlarıyla çıktıkları yaz tatilinden gelmişti.

Sıla bu yaz, hem aşkıma hem de işime vakit ayırırım demiş olacak ki tatil dönüşü konserlerine hiç hız kesmeden devam etti. Kendisi 6 Temmuz Cumartesi günü Çeşme'de konser vermeye hazırlanıyordu.

Fakat A Milli Futbol Takımımız, Avusturya karşılaşmasının ardından bizleri gururlandırıp adını çeyrek finale altın harflerle yazdırınca Sıla, Milli takımımızın maç gününe denk gelen konserini erteleme kararı aldı👇

Heyecanla beklediğimiz çeyrek final karşılaşmasında A Milli Futbol Takımımız, 6 Temmuz Cumartesi akşamı saat 22.00'da Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Bu içeriklere de bakabilirsiniz:

Milli Takımımızın Galibiyetini Kutladı: Kullanıcılar 22 Yılın Ardından Topu Tekrar Tarkan'a Attı!
Türkiye- Avusturya Maçını Tribünlerden Seyreden Kenan Doğulu'dan ''Haydi Aslanlarım'' Paylaşımı

Popüler İçerikler

Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Fatih'te Korkunç Olay! Bir Günde İki Kadını Öldürdü: Cinayet Planını Defterine Çizmiş
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
YORUMLAR
05.07.2024

kadının açıklamasında milli heyecana kapılmak gibi gerizekalıca bir unsura rastlanmıyor, boşluğa konser vermemek, bilet alanları da mağdur etmemek için böyle mantıklı bir karar almış ve düzgün bir şekilde açıklamış.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ