Sahipsiz Pitbull Apartmandakileri 4 Saat Rehin Aldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde shih tzu cinsi köpeği öldürdükten sonra apartman bahçesine giren sahipsiz pitbull nedeniyle 4 saat kimse binaya girip çıkamadı. Sahipsiz pitbull 4 saat sonra Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na bağlı ekipler tarafından alındı.

Gezintiye çıkarılan shih tzu cinsi 'Max' adlı köpeğe, sokağa terk edilen pitbull cinsi köpek saldırdı. 'Max'i parçalayıp öldüren pitbull, daha sonra Muratpaşa ilçesi Dutlubahçe Mahallesi 755 Sokak'taki 4 katlı apartmanın bahçesine girdi.

Köpeği gören bina sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbarla adrese gelen ekipler, Muratpaşa ve Büyükşehir belediyelerini arayıp, ekip talep etti. Köpeğin saldırı ihtimaline karşı binaya giriş-çıkışlara izin verilmedi.

4 saat sonra adrese gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleri, iple bağladıkları köpeği kamyonete koyup, götürdü.

Pitbull saldırısında hayatını kaybeden shih tzu cinsi 'Max'

'Max'in sahibi Betül Ataş, olayın şokunu üzerinden atamadığını belirterek, 'Babam, köpeğimiz 'Max'i gezdirmek için çıkarmıştı. Bu sırada köpeğimize saldıran pitbull, parçalayıp öldürmüş. Bunun üzerine biz de yanına gittik. Başkasına zarar vermemesi için köpeği kovalayıp, buraya kadar getirdik. Apartman bahçesine girince kapıyı kapatıp, yetkililere bilgi verdik. 4 saatin sonunda belediye ekipleri geldi. Bu süre içinde apartmandakiler dışarı çıkamadı, dışardakiler de içeri giremedi' diye konuştu.

Max ve sahibi Betül Ataş

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışında Ağır Yara Aldı, Icardi ve Galatasaray'dan Gönderme Geldi
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
24.03.2023

Bu hayvanları önce sahiplenip sonrasında terkeden şerefsizleri toplayıp barınağa koymak gerekiyor!!

24.03.2023

kesinlikle, suç köpeğe kalıyor

24.03.2023

Pompalı şart..

24.03.2023

Kucuk kopek için cok üzgünüm fakat diğeride bi hayvan! Ne demek pompalı şart. Kedi bi kuşa bir fareye aynı şeyi yapınca sıkıyomusunuz kedilere? Hayvanların ruhunu bozup vahşi yetiştirip sonra terkedenlere sıkmak lazım o pompalıyla

24.03.2023

o pitbull sahipsiz değildir serseri bir insan sahibi olabilir güçlü köpekleri dövüştürmek için besliyorlar bu tarz olayları bahane edip sokak hayvanlarına saldıran insan müsveddeleri hiç yorum yapmasın

24.03.2023

İstatistiklere göre küçük kopeklern daha saldırgan karakterde oldukları fakat büyük güçlü kopekler kadar zarar veremedikleri için göze batmamalatı var bi de. Coluk cocuga saldıran kopek kopekler barınaga alınmalı en kotu ihtimalle. Ama insanlar hayvanlardan daha vahşi hemen sıkalım öldürelim!

TÜM YORUMLARI OKU (23)