Sahip Olduğu Sendrom Yüzünden Normalden İki Kat Büyük Bir Dille Doğan Bebek

Nadir olarak görülen ve doğuştan büyüme bozukluğuna neden olan Beckwith Wiedemann Sendromu sonucu normalden çok daha büyük dile sahip olan Paisley Morrison-Johnson, doğumu sonrası herkesi şok etti.

Boyutu normalin çok üzerinde olan dilinin onun nefes almasını engelleyip ölmesine neden olacağından endişelenen doktorları boğazına kanül takarak oksijen desteğinde bulundular.

13.700 insanda bir görülen bu hastalığa yakalanan sevimli bebek hayatının ilk haftasını oksijen desteği alarak geçirdi.

Doktorların da desteğiyle annesi Madison Kienow ve babası Shannon Morrison-Johnson ameliyatla dilinin kesilmesinin onun için en iyisinin olacağına karar verdiler.

Görünüşünün onları da şaşırttığını söyleyen anne, çevresindekilerin sürekli olarak onlara bebeklerinin görünüşü ile ilgili sorular yönelttiğini de ekledi.

Nefes almasını ve birçok ağız hareketini zorlaştıran dilinden kurtulmak için iki tane operasyon geçiren bebek Wiedemann, başarıyla sonuçlanan ameliyatları sonucunda ilk kez anne ve babasına gülebildi. 👏🏻

Gülmesinin yanında yavaş yavaş bazı sesleri de çıkarmaya başladığını söyleyen ailesinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Biz de doktorları ve ailesi gibi bu güzel bebeğin yeni bir operasyona ihtiyaç duymamasını umuyor, gülücüklerinin hiç eksilmemesini diliyoruz.🙏

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
15.10.2016

Allah şifa versin yorumları ahdfgfdgfd. ulan sizin inancınıza göre bunu böyle yaratan zaten allah. beyin yok amk.

Pasif Kullanıcı
15.10.2016

Allah herkese muhtesem ve mutlu bir hayat verseydi, sinavimiz ne olurdu? Bu zorluklari beynimizi ve vicdanimizi kullanarak asip, Allah'in takdirini kazaniyoruz. Asamadigimiz zorluklarinda mukafatini obur dunyada aliyoruz. Ama bana sorarsan dunyanin en buyuk sinavi sizin gibi BEYINSIZLER. Her dine ve goruse saygiliyimdir, ancak benim dinime hakaret eden birine, asla. Sen baska dinlere olan saygisizliginla zaten alcakligini gosterdin. O yuzden git ve yarattigin oksijen israfini bir kosede durdur.

BİR AN PHOTOSHOP SANDIM TÖVBE ESTAĞFURULLAH !

15.10.2016

en sevdiğim pokemon lickitung'a benziyor ya. sağlığına kavuşur umarım yavrucak.

TÜM YORUMLARI OKU (22)